Tajemnica Syriusza: Polowanie

Screamers: The Hunting
2009
4,9 3,2 tys. ocen
4,9 10 1 3209
Tajemnica Syriusza: Polowanie
powrót do forum filmu Tajemnica Syriusza: Polowanie

Film całkiem niezły, ale pierwsza cześć zdecydowanie lepsza. Zawsze ciekawie obejrzeć
kontynuacje filmu który i tak cudem dostał szanse na powstanie( jedynka była świetna
cieszy mnie kontynuacja) Planowałem sobie odświeżyć Screamers( oj dawno temu
oglądałem) a tu taka niespodzianka, kolejna część, jak dla mnie nowy Screamers:jest
lepszy od obu części Alien v.s Predator.

FlashBones

z filmów które chcesz dopiero teraz obejrzeć można wywnioskować że masz co najwyżej 13 lat...

a ja nadal nie wiem czy zbliżać się do tej kontynuacji?!

FlashBones

Film klasy B. Więcej pisać nie trzeba.

ocenił(a) film na 4
Moderatorrr

nie ważne jakiej klasy są filmy.. czy są to nawet klasy B. Ważne że tego nie warto po prostu oglądać.

FlashBones

mam zamiar obejrzeć chociarz pewnie daleko mu do "jedynki" a jeszcze dalej do Dicka.z aktorów kojarzę tylko Lanca Henriksena, sram na zajebiste efekty-dla mnie ważny jest klimat.zobaczymy...

ocenił(a) film na 5
FlashBones

Jedynka bardzo dobra, ale dwójka jest niestety o wiele słabsza. Słabi aktorzy, masa głupot, a ten końcowy motyw to po prostu skrajny debilizm.

FlashBones

Dużo słabszy niż pierwsza część ale z nudów można obejrzeć.Jedynke oceniam na 8/10 a to max 6/10.

ocenił(a) film na 6
G92b

Witam, to prawda film klasy B, niski budget, obsada jak obsada, ale obejrzeć można - do jedynki daleko ale historia fajna a że lubię sequele to i to chętnie obejrzałem i nie był to czas stracony.

użytkownik usunięty
FlashBones

A mi najbardziej podobała się Gina Holden w początkowych scenach. Kobieta ma fenomenalne wcięcie w talii.