Bardzo duzo ludzi uwaza ze film byl beznadziejny, ale to tylko swiadczy ze nie nadaja sie do ogladania filmow ktore sa troche bardziej skomplikowane. Burn After Reading to bardzo dobra komedia pokazujaca jak z niczego moze wyjsc cos....naprawde zastanowcie sie nad tym co ogladacie
o prosze znalazł sie jakiś pseudointeligent.Z tego co u Ciebie przeczytałem to rozumiem że nie nadaje sie do ogladania bardziej skomplikowanych filmów,a nie wiem co w tym filmie takiego skomplikowanego,dla Twojej wiadomości skomplikowane filmy to np-"Piekny umysł"czy "Szósty zmysł" i są świetne(według mnie oczywiscie i pare tytułów bym jeszcze podał ale zapomniałem),oraz same Twoje słowa "że z niczego moze wyjśc coś" - z tego niczego wyszedł tylko Twój denny komentarz,lepiej skoncz na oglądaniu tego co zacząłes czyli Power Rangers i zgłoś sie na jakis odwyk bo nie wiem po jakich dragach to oglądałes a mi cieżko mi o diagnoze dla Ciebie
Jezu kolejny frustrat na filmwebie. Człowieku skąd u Ciebie tyle agresji??? Czy ktoś tu skierował jakiekolwiek oskarżenia pod Twoim osobistym adresem? Zamiast rzucać mięsem, spróbuj może wymyślić bardziej merytoryczne argumenty. A jeśli to nie wychodzi, to proponuje się przestawić na jakieś pudelki, kozaczki itd. . Tam takich jak ty nie brakuje.
Frustrat?Jakiej agresji?Spokojny to moje drugie imie,widocznie kobieto mnie źle odebrałas bo nie pisałem tego w nerwach ani w niczym,w którym jeszcze miejscu rzucam mięsem chciałbym wiedziec.Co miałbym napisac do osoby metorycznie skoro ta osoba nic metorycznego nie napisała,widocznie Tobie cos nie wyszło z tym przedstawieniem i zrozumieniem mojego komentarza i po co mnie wysyłasz na jakies strony-nie interesuje mnie co sobie dajesz do zakładek.Pozdrawiam
No ja nie wiem czy tu jest okazanie spokoju, skoro ostro atakujesz....
Ale nie o tym chciałem.
Mnie film się podobał. Świetna gra aktorska, scenariusz niecodzienny - totalne zwroty akcji. Do śmierci Chada wydaje się to ot taką komedyjką, a po jego śmierci czeka nas ostra jazda w dół. Jedna głupia decyzja, jeden błąd prowadzi do dużych konsekwencji, które jak mogliśmy zobaczyć akurat najmniej dotykają osobę która go popełniła...
8/10
Co jest skomplikownego w "pięknym umyśle" i "szóstym zmyśle", gdzie wszystko podane masz na tacy, a fabuła jest prostolinijna.
Hmmmm,chyba nie zrozumiałes tych filmów jak napisałes że fabuła jest prostolinijna,na tacy tam raczej nic nie masz podane.Jak bys nie zauważył w Pieknym umysle wiecej jest przedstawiona choroba głównego bohatera który świruje i film bardziej psychologiczny ale oczywiscie ty tylko szukałes w nim akcji.A prostolinijne to masz myślenie
Stary no to właśnie to masz podane na tacy. Nie masz ukrytych wątków, przesłań, symboliki, fabuła jednowątkowa, nie zagmatwana, nakrecona w sposób aby każdy wiedział bez problemu o co chodzi. A jeżeli dla ciebie to są trudne filmy, to fajnie masz :P Ciekawe w takim razie jakie są filmy chociażby Antonioniego, Viscontiego, Bergmana, Kieślowskiego itd.
"pędzący dyszel" uważa że "Piękny umysł" i "Szósty zmysł" to skomplikowane filmy ? Tjaa, tak skomplikowane jak jego nick. Chłopaku , jedno jest pewne. Nie porywaj się więcej na filmy braci Coen. Widzę że oceniłeś "Piła 3" jako "rewelacyjny" ... i tego się trzymaj.
Dla Ciebie nick jest skomplikowany to już Twój problem że komplikacji w nim szukasz.Nie porywam sie na ich filmy tylko ten jeden film,a że tutaj widze że sami jacys krytycy filmowi pewnie jeszcze po szkołach filmowych itp chwala film to juz wasza sprawa,dla mnie ten film jest denny i bedzie denny,przynajmniej najgorszy film tamtego roku, a do piły to lubie ten film i ogólnie lubie horrory i thillery więc jaka ocene gdzie daje to juz moja sprawa,i jestem szczęsliwy że taki film jak Tajne Przez Poufne spełnia Twoje oczekiwania i pewnie opowiadasz kolegom w barach jaki to super film poogladałes :D
jak nie wiesz co to znaczy to sobie poszukaj w słowniku a według mnie to znaczy że pewnie czochrasz bobra
Ten nadęty pędzący dyszel piłe 3 ocenił na 9, a nie zadzieraj z fryzjerem na 8, więc tyle w temacie :_)
no i widzisz nastepny pseudointeligencie,Piła 3 mi sie podobała wiec jej dałem ocene dobrą,Ni zadzierajz fryzjerem tez mi sie podobał więc dałem ocene dobrą,a tenfilm mi sie nie podobał wiec dałem 3/10.Czy komus to trudno zrozumiec? :)