PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430851}

Tajne przez poufne

Burn After Reading
2008
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97885
6,7 56 krytyków
Tajne przez poufne
powrót do forum filmu Tajne przez poufne

Kompletne dno

ocenił(a) film na 2

To miała być komedia? Chyba dramat... nie da się oglądać tego syfu, oprócz mnie 3 osoby próbowały i nikt nie dotrwał do końca...

ocenił(a) film na 2
Montgomery

A ty obrażając innych ludzi bez powody tylko dowodzisz swego chamstwa oraz braku kultury, reprezentujesz najniższy poziom. Więcej dyskutować z tobą nie zamierzam.

ocenił(a) film na 6
Awgwa

Brawo. Dodałeś nowy temat tylko po to, by się przyznać do swej głupoty. Gratuluję tez Twym trzem znajomym.
Polecam "Pszczółkę Maję".

Montgomery

Hm... No nie wiem, Maja może się jednak za ambmitna okazać.

ocenił(a) film na 2
rebelmale

Maja to bajka dzieciństwa, ludzi z których się nabijasz. Myślę, że w pełni rozumieli film, ponieważ ogólnego wrażenia (jak ci się zapewne wydaję) nie buduję jedynie scenariusz, a ten, nawet jeśli miał pomysł dobry został bardzo źle zrealizowany. Twierdzicie, że ktoś nie zrozumiał filmu ponieważ mu się nie spodobał? To wd. ciebie świadczy o widzu, nie o filmie? Wd. mentalności wielu z forumowiczów, jeśli ktoś lubi film przez większość uważany za ambitny jest kimś ponad przeciętnym, pochwal się co osiągnąłeś (poza 'zrozumieniem' filmu "Tajne przez Poufne") poza bezpiecznym Matrixem, jakim jest filmweb.pl

ocenił(a) film na 6
Awgwa

"Tajne przez poufne" nie jest ambitnym filmem i właśnie dlatego dziwię się, że nie daliście rady. Z resztą jak mogliście go "w pełni rozumieć", skoro nie dotrwaliście do końca? :D
Poza tym w języku polskim nie ma skrótu "wd.". Słowo "według" zapisuje się skrótem "wg".

ocenił(a) film na 10
Awgwa

Czasem trzeba mieć troszke mózgu - aby wiedzieć z czego się śmiać !