PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430851}

Tajne przez poufne

Burn After Reading
2008
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97886
6,7 56 krytyków
Tajne przez poufne
powrót do forum filmu Tajne przez poufne

słabiutki

ocenił(a) film na 2

zawiodłam się na tym filmie. Jesli to jest komedia, to wcale mnie nie rozbawiła. spodziewałam się czegos o wiele lepszego, zwłaszcza patrząc na obsadę. 2/10

ocenił(a) film na 7
koneser1704

buhahahahahahhahaha , widać nie wiesz co tak naprawdę chodzi w tym filmie to komedia kryminalna , dziecko drogie.

ocenił(a) film na 2
Haic

w takim razie mało śmieszna jak dla mnie, a Ty Dziecko, naucz się czytać dokładniej posty powyżej. Napisałam, że jesli to jest komedia to wcale mnie nie rozbawiła, bo widziałam o wiele lepsze. Kazdy ma prawo do wyrazania własnej opinii. Tobie ten film mógł przypaść do gustu i najwyraźniej, rzeczywiście przypadł, skoro dałeś mu 7/10. Mi niestety nie. Jeśli Ci to przeszkadza, to przepraszam. POZDRAWIAM

ocenił(a) film na 7
koneser1704

w takim razie ???? to ty nawet nie wiesz co oglądasz ??? proszę nie pisz już do mnie więcej . widać znasz się na filmach jak ja na sprzątaniu He He .

ocenił(a) film na 2
Haic

I znowu Gosciu widać, że mnie nie zrozumiałeś. Chodziło mi bardziej o porównania do klasyki kina, ale skoro nie wiesz o co chodzi, to rzeczywiście- przyznam Ci rację. Skończmy juz tą inteligentną pogawędkę, bo nic z niej nie wynika. Pamiętaj tylko, że to Ty mnie pierwszy zaatakowałeś. Mimo wszystko, pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
koneser1704

po 1 czy wszystko w porządku ? po 2 jesli to komedia to wcale mnie nie rozbawila - następnie ... chodzilo mi o porownanie klsyki kina ... ?? co ma jedno do drugiego , po3 skoro nie wiesz o co chodzi to przyznam ci racje ??? - WTF ??? po4 obejrzyj takie filmy (komedia kryminalna) pod tytułem ''różowa pantera'' z inspektor Clouseau. To bardzo prosty film gdzie wszyscy włącznie z dziećmi zrozumieją zasadę komedii . po5 nikt cie nie atakuje tylko pisze odp to twojej nędznej wypowiedzi . po6 również pozdr.

ocenił(a) film na 2
Haic

Zabawny się robisz na dłuższą metę. Schodzisz teraz z tematu czepiając się bezsensownie moich słów. Widać, że mam do czynienia z jakimś małolatem, dla którego "klasyka" rozpoczyna się od roku 2000. Nie pogrążaj się już dłużej, nie obrażaj mnie i nie atakuj, bo jak na razie to Ci to marnie wychodzi. Ja Ciebie nie zaatakowałam, a pisząc jeden komentarz do tego filmu, nie myślałam sobie, ze znajdzie się taki ktoś jak Ty i będzie mi zatruwał dupę takimi śmiesznymi komentarzykami. Skoro Ty nie znasz się na kinie ( czego moge się tylko domyslać, bo nie oglądając takich filmów jak Obywatel Kane, nie wspomnę juz o twórczości Hitchcocka), pogrążasz się jeszcze bardziej. PS. komedii kryminalnych nie zamierzam więcej oglądać, ta jedna mi wystarczyła. ŻEGNAM.

ocenił(a) film na 7
koneser1704

??? ha ha ha po 1 nikt cie nie obraził , po 2 kiedy napisalem ze klasyka rozpoczyna sie od 2000 r ( napisz mi to ) , marnie wychodzi ?? buahhaha na każdym kroku pogrążam się - buHAHA , napiszę tak ,,,,, masz coś z głową nie tak , współczuję . i najlepszy tekst roku .... : ''czego moge się tylko domyslać, bo nie oglądając takich filmów jak Obywatel Kane, nie wspomnę juz o twórczości Hitchcocka), pogrążasz się jeszcze bardziej'' - powiem tak nie umiesz pisać mam 8lat i wnioskuje ze nie potrafisz złożyć zdania . SZOK . ''czego moge się tylko domyslać, bo nie oglądając'' - sens w zdaniu !!! BRAVVO . no comment .

ocenił(a) film na 2
Haic

Dobra, tym komentarzem rzeczywiście mi udowodniłeś, że jesteś typowym dzieciakiem, który ma wakacje i nudzi mu się w domu. Weź korepetycje z języka polskiego, bo widzę, że nie opanowałeś jeszcze podstawowych zasad gramatyki i składni. I na tym zakończmy ostatecznie naszą rozmowę. Bo z małolatami nie zamierzam dyskutować, a juz szczególnie z Tobą.

ocenił(a) film na 7
koneser1704

szok, żenada , współczuje ....