Chciałbym dowiedzieć sie czy ta nowa edycja 2 dvd różni sie od tej
pierwszej obrazem i audio.
Zagraniczna wersja wygląda tak http://pl.youtube.com/watch?v=yQqy4oDXGJM
ale zapewne nasza wersja nie wyglada tak samo ;>
To wydanie na licencji, co sprowadza się do tego, że - przynajmniej pod względem zawartości dysków - wydanie polskie NIE POWINNO odbiegać od oryginalnego. Nie wiem jak się ma kwestia opakowania, sam mam brytyjski digipack, ale nie tak dawno widziałem w Empiku polskie wydanie w zwykłym amarayu. Trudno jednak powiedzieć czy to tylko część nakładu, czy całość wydano u nas w ten sposób.
Jak już coś wyjdzie u nas w innym wydaniu to zazwyczaj kosztuje dwa razy tyle, ale jestem ciekawy czy sa napisy do tych dodatków lub lektor.
Na lektora bym nie liczył - swoją drogą chyba tylko Kino Świat stosuje/stosowało idiotyczną zasadę pt. 'dodatki tylko z lektorem'. Pewnie są polskie napisy, no ale za tym już pozostaje Ci rozejrzeć się po sklepach.
Mam pytanie odnośnie tej płyty do tych którzy zakupili produkt lub mają na jego temat wiedze 100procentową: czy te dodatki na drugim dvd są spolszczone (lektor lub napisy)??
ważne.proszę o odpowiedź jak najszybciej.
Wreszcie kupiłem 2płytowe wydanie . Kosztuje 55 zł w empiku.Tak się złożyło że był to akurat ostatni egzemplarz (empik na foksalu w warszawie-chętni, tam nie szukać !:)
Dodatki wszelakie są z napisami ale angielskimi.Jeśli ktoś średnio dobrze zna angielski to spokojnie może zakupić płytke. Ponadto są ciekawe komentarze do niektórych scen w filmie krytyków filmowych.
naprawde warto zakupić! polecam:)