PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119090}
5,5 7,3 tys. ocen
5,5 10 1 7282
3,9 10 krytyków
Tamara
powrót do forum filmu Tamara

10/10

ocenił(a) film na 8

malo jest horrorow o magii... fim bardzo fajny... ciekawa fabula... moze ktos zna jeszcze jakies horrory o magii? ;p

negativaa

mnie tez sie podobała ale dałam mu 9...Żadko kiedy Ściągam film który już widziałam , ale ten postanowiłam ściągnoc i obejrzec jeszcze raz...

ocenił(a) film na 4
lana1990

Rozumiem,że żartujecie z tymi ocenami?... 10/10(ARCYDZIEŁO),9/10(REWELACYJNY).Oglądałyscie w ogóle w życiu jakiekolwiek horrory ?!...

hellboyjr

Tak a co? Nie zmienię zdania bo ten film mi się podobał...Mógł byc trochę inaczej nakręcony ale fabuła mi odpowiadała:)

ocenił(a) film na 4
lana1990

To smutne...
........................................

hellboyjr

Mi również się podobał ale wystawię ocenę 7/10 Adnotując do wypowiedzi powyżej widziałem już sporo horrorów dobrych i złych i ten bym uklasował jako dobry. Zresztą do horrorów trzeba mieć specyficzne podejście to nie gatunek dla każdego :) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 4
bartez13_17

Osobiście uważam,że nie ma w tym filmie praktycznie nic co mogłoby zainteresować miłośnika horrorów,ale jestem w stanie zrozumieć ze komuś mógł się podobać.Jednak ocenianie w zakresie 5-7 to chyba maksimum co możzna dać takiej produkcji.Jeśli ludzie dają tutaj dziewiatki idziesiątki(co oznacza arcydzieło) to w takim razie jak należałoby ocenić prawdziwe klasyki np. Omen,Lśnienie,Hellraiser itp?...
PS:Tamarze dałem 4/10 bo całkowity gniot to nie jest i parę plusów ma,ale jako horror jest ewidentnie nieudany.

ocenił(a) film na 3
hellboyjr

Niesamowite... 10/10, nie wiem jak to skomentować, ten film "zasługuje góra na 3, w porywach na 3.5/10. Ale o gustach się nie dyskutuje.

ocenił(a) film na 1
malan1001

Owszem nie dyskutuje się, a dalsza część brzmi gdy się ich nie ma. Tamara i 10/10? Jak ktoś nie wie jak wygląda brak słów to tak właśnie wygląda.

użytkownik usunięty
negativaa

Dajesz filmowi status arcydzieła komentując "film bardzo fajny..."?

ocenił(a) film na 6

Nie kazdy tutaj robi z siebie wielkiego krytyka. Podobalo sie? 10 i koniec kropka. Nie przezywajcie tak..

ocenił(a) film na 7
negativaa

Oglądnełam ten film wczoraj i musze przyznać że fajnie sie ogląda... Da sie oglądnąć do końca, nie tak jak niektóre inne "horrory" dla nastolatków - 7/10

ocenił(a) film na 4
monCheri

4/10.
Poszukiwałam tego filmu przez lata odkąd opowiadała mi o nim koleżanka i spodziewałam się, że będzie to coś niesamowitego...
Niestety, było poniżej oczekiwań. niezbyt podobają mi się takie mocne sceny jak np. wspomniany chłopak obcinający sobie ucho. Wolę raczej takie, które mają niesamowity nastrój, jak np. Omen. Bardzo poruszyło mnie, jak była traktowana Tamara... Głównie ten akcent zarobił na tą "4"

ocenił(a) film na 5
negativaa

Ja dorzuce tylko jedno-buahahahahaha

negativaa

szczerze mowiac film w ogole mi sie nie podobal a jezeli chcesz cos o podobnej tematyce to polecam szkołę czarownic. co prawda moze nie ma tam rozlewu krwi ale na pewno jest o wiele lepsze

ocenił(a) film na 9
negativaa

A mi film niesamowicie się podobał. Oglądałem niezliczenie wiele horrorów w tym klasyki. Tamara według mnie zasługuje na co najmniej 7. Dlaczego? Według mnie za:
- Grę aktorską obydwu wcieleń Tamary
- Logiczna fabuła, a nie jak niektóre horrory - potwór + topór + krew i flaki...
- Ukazanie prawdziwego zachowania niektórych nastolatków
- Ciekawe elementy magii
- Muzyka
- Na pewno oryginalność
Nie umiem wymienić w danej chwili więcej, ale film przypadł mi do gustu:).