PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119090}
5,5 7,3 tys. ocen
5,5 10 1 7283
3,9 10 krytyków
Tamara
powrót do forum filmu Tamara

4/10
Przed chwilą obejrzałem ten film i.....i....NIC!!!
Mierne to było,zero akcji,zero jakiegoś większego pomysłu na ten film,zero strachu,kiepska gra aktorów-ten przypakowany blondynek totalne zero.Jedyny plus to długie nogi i uroda panny Dewan i tylko dla niej warto obejrzeć ten mierny film "grozy" Pozdrawiam JokerAimar

JokerAimar

Witaj !
Zgadzam się z prawie wszystkim (ja ocenianie sobie odpuściłem, już dawno temu)...
W filmie tylko jedna rzecz była na swoim miejscu, reszty nie uświadczyłem...
Gdzie miało być napięcie - nie było, gdzie strach - nie było, gdzie zaintrygowanie - nie było...
Jedyna rzecz jaka była na swoim miejscu... Gdzie miało być sexownie... Było ;-) Nie ma co Panna Dewan ma się czym chwalić, i niespecjalnie są to umiejętności aktorskie, ale Jenna wygląda, nawet bardzo wygląda :D:D:D
Podsumowując, film niewarty polecenia, pseudo film grozy wyreżyserowany i zmontowany jak Bv 90210, brak napięcia, o strachu nie wspominając.
Jedyny plus to jak już wspomnieliśmy z JokeremAimarem Panna Dewan :D

ocenił(a) film na 4
Chino_90

To wszystko prawda ale najtragiczniejszy jest fakt,że ten "horror" ma wyższą ocenę niż perełka klimatycznego horroru "Black Sunday" Mario Bavy.Co za typy głosują na tym forum?!...

ocenił(a) film na 3
hellboyjr

srednia zaraz spadnie bo oceniam ten film na 3 a i kombinuje ten black sunday o ktorym wspominasz zobaczymy jaki masz gust hehe:-)

ocenił(a) film na 4
kamwocial

Jeśli lubisz stare kino grozy i nie oceniasz filmu po ilości efektów specjalnych to Black Sunday jest dla Ciebie,w przeciwnym razie nie trać czasu...

ocenił(a) film na 3
hellboyjr

efekty specjalne do horrorow maja sie wg mnie nijak najwazniejsza jest muza i klima. a tego black sundaya to nigdzie znalezc nie moge. tzn znalazlem jakas czarna niedziele z '77 gatunek sensacja/akcja o islamskich terrorystach i domyslam sie ze to nie o to chodzi:-)?

ocenił(a) film na 4
kamwocial

Black Sunday jest raczej trudno dostępny, widziałem to na Ale Kino!,czasem można jeszcze trafić na powtórkę.

hellboyjr

Właśnie przed chwilą oglądałam ten film i powiem że jest nawet niezły. Oceniam go 6/10.

ocenił(a) film na 7
fiore99

Faceci! Dostrzegacie jedynie jej urodę??? Żal! Moim zdaniem lepiej nie można było stworzyć roli mściwej femme fatale z takim scenariuszem! Dziewczyna poradziła sobie całkiem nieźle...

I_am_a_Bad_Girl

Zgadzam się z dori. . .
No ta w sumie tylko uroda.
Achh. ale no szkoda, film oglądałam bez większych emocji mało bogaty scenariusz . Ale nie jest tak źle. Ja w kobietach nie gustuje wiec sie nie wypowiem