4/10
Przed chwilą obejrzałem ten film i.....i....NIC!!!
Mierne to było,zero akcji,zero jakiegoś większego pomysłu na ten film,zero strachu,kiepska gra aktorów-ten przypakowany blondynek totalne zero.Jedyny plus to długie nogi i uroda panny Dewan i tylko dla niej warto obejrzeć ten mierny film "grozy" Pozdrawiam JokerAimar
Witaj !
Zgadzam się z prawie wszystkim (ja ocenianie sobie odpuściłem, już dawno temu)...
W filmie tylko jedna rzecz była na swoim miejscu, reszty nie uświadczyłem...
Gdzie miało być napięcie - nie było, gdzie strach - nie było, gdzie zaintrygowanie - nie było...
Jedyna rzecz jaka była na swoim miejscu... Gdzie miało być sexownie... Było ;-) Nie ma co Panna Dewan ma się czym chwalić, i niespecjalnie są to umiejętności aktorskie, ale Jenna wygląda, nawet bardzo wygląda :D:D:D
Podsumowując, film niewarty polecenia, pseudo film grozy wyreżyserowany i zmontowany jak Bv 90210, brak napięcia, o strachu nie wspominając.
Jedyny plus to jak już wspomnieliśmy z JokeremAimarem Panna Dewan :D
To wszystko prawda ale najtragiczniejszy jest fakt,że ten "horror" ma wyższą ocenę niż perełka klimatycznego horroru "Black Sunday" Mario Bavy.Co za typy głosują na tym forum?!...
srednia zaraz spadnie bo oceniam ten film na 3 a i kombinuje ten black sunday o ktorym wspominasz zobaczymy jaki masz gust hehe:-)
Jeśli lubisz stare kino grozy i nie oceniasz filmu po ilości efektów specjalnych to Black Sunday jest dla Ciebie,w przeciwnym razie nie trać czasu...
efekty specjalne do horrorow maja sie wg mnie nijak najwazniejsza jest muza i klima. a tego black sundaya to nigdzie znalezc nie moge. tzn znalazlem jakas czarna niedziele z '77 gatunek sensacja/akcja o islamskich terrorystach i domyslam sie ze to nie o to chodzi:-)?
Black Sunday jest raczej trudno dostępny, widziałem to na Ale Kino!,czasem można jeszcze trafić na powtórkę.
Faceci! Dostrzegacie jedynie jej urodę??? Żal! Moim zdaniem lepiej nie można było stworzyć roli mściwej femme fatale z takim scenariuszem! Dziewczyna poradziła sobie całkiem nieźle...