PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119090}
5,5 7,3 tys. ocen
5,5 10 1 7282
3,9 10 krytyków
Tamara
powrót do forum filmu Tamara

nienawidze horrorow, ale ten byl dobry, choc trzeba przyznac, ze to porostu fajna BAJECZKA :) polecam :p ubawilem sie niezle :)

ocenił(a) film na 5
dawid0711

Mówiąc dobry chyba ogladałeś film z Duzym przymknięciem oka :D Człowieku film jest fatalny , ani straszny ani śmieszny.Najwyższą oceną będzie nie więcej jak 3/10

ocenił(a) film na 9
Dzaq

dla jednych ludzi będzie fatalny dla innych dobry ... jakby to było gdyby wszyscy uznawali dany film tylko za chałę bądź tylko za arcydzieło:)

ocenił(a) film na 7
Dzaq

oczywiście, że tak :) i nie miałem na myśli przez 'dobry' niczego ambitnego :) był to ciekawy, i niezwykle lekko strawny kąsek o smaku bajeczki dla dzieci, która jakoś mnie w tym przypadku urzekła.. no może trochę ptzresadziłem :)

ocenił(a) film na 6
dawid0711

taka sama ocena,fajnie sie oglada
a Jenna Dewan jest naprawde ostra;D

dawid0711

Dam 7/10 ,bo lubię filmy tego typu. I nie powiewało zbytnio nudą. ;]

ocenił(a) film na 4
Dewan

Jeżeli upierać się, że "Tamara" to horror to film był wcale nie straszny i nieciekawy. Jeżeli natomiast przyjąć, że był to inny gatunek (nawet nie wiem jaki powiedzmy, że dla młodzieży) to dało się go obejrzeć, tyle że był strasznie przewidywalny od początku do końca (przynajmniej dla osób, które parę filmów w życiu widziały). Jako "bajeczka" natomiast (jak ktoś to ujął) "Tamara" się sprawdziła. Takie lekkie, pozwalające oderwać się na chwilę od rzeczywistości kino.

agapao

ze zdjęć wygląda jak pierwowzór 'zabójczego ciała'

ocenił(a) film na 5
dawid0711

na upartego da sie poogladac, dalem 5/10 ale jest wiele lepszych horrorow (?) :)