PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=635211}
3,5 468  ocen
3,5 10 1 468
Tape 407
powrót do forum filmu Tape 407

Hm???

ocenił(a) film na 4

SPOILER

Został zapłodniony przez ugryzienie?!

ocenił(a) film na 6
adrian

Wiesz co, oglądając film w ogóle o tym nie pomyślałem; po przeczytaniu Twojej wypowiedzi przewaliłem pół google'a i nic takiego nie znalazłem.
Czuję się oszukany:<

ocenił(a) film na 4
Pielip

SPOILER

W jednej ze scen bohaterowie uciekają z domku (tam natknęli się na latarki i stare, wojskowe radio). Wcześniej jeden gościu został pogryziony przez to "coś". Później uciekają i skarży się on na bóle brzucha. Kolejna scena - wymiotuje, a kamera kieruje się na jaja?!
Są dwie teorie:
- wypluł je,
- przez przypadek(?) natknęli się na gniazdo.

ocenił(a) film na 6
adrian

Chodziło mi o to, że szukałem info na temat zapłodnienia przez ugryzienie i czy to jest możliwe ale nic takiego nie znalazłem; bo w sumie w trakcie filmu jest taka sugestia, że koleś ugryziony wymiotuje jakimiś jajami. Ale faktycznie, mogli wpaść na gniazdo; też o tym nie pomyślałem.

ocenił(a) film na 5
Pielip

bzdury gadacie,koleś został zgwałcony przez dinozaura kiedy sie rozdzielili,ale siara było sie przyznać to powiedział że go tylko ugryzł ;D

a tak poważnie,po zwymiotowaniu nie widać nic oprócz jaj,żadnego "hafta",poza tym jaja były błyszczące i wyglądały na "miękkie" jakby świeżo złożone,bez skorupy,bardziej jak embrion w miękkim łożyskuwiec tak,myśle że to żołądkowe potomstwo Jimma ;)

ocenił(a) film na 5
adrian

Wymiotował krwią na te jaja (przez przypadek natchnęli się na gniazdo ) .

Manikalny

Dokładnie. :) Wyraźnie widać, że bohater wymiotuje i nie wydaje mi się, że za jednym zamachem "urodziłby" aż 3 czy 4 sztuki. Natknęli się na gniazdo i matka się wściekła. :)