PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123698}
5,6 19 tys. ocen
5,6 10 1 19458
3,6 10 krytyków
Tekken
powrót do forum filmu Tekken

6/10

ocenił(a) film na 6

całkiem nieźle, spodziewałem się czegoś znacznie gorszego; do gry oczywiście nie ma porównania - zabrakło dużo kluczowych postaci, fabuła jest zaledwie średnia; ale poza tym nie jest źle; świetne sceny walk, dużo akcji, nie ma miejsca na nudę - i o to chyba chodziło
Moja ocena: 6/10

Pauleta

Ja na Film nie nażekałem bardzo mi się podobał znajdzie się owszem dużo krytyków filmowych a przedewszystkim tych młodych,jak by mieli by zrobic ogólnie film na podctawie Gry telewizyjnej i identyczną fabułe to film by trwał wiele godzin,jak fani każdej postaci by chcieli żeby w filmie była ta posta i tamta i odzorowali jeszcze ich Historie to też by trwał film wiele godzin moim zdaniem sceny Walki są bardzo dobrze zrobione i wręcz troche niekture brutalne,spodobał mi się klimat miasta TEKKEN CITY takie dośc biedne no bo cuż podczas wojny mam nadzieje że jak napisy leciały to się patrzyłeś do końca bo na końcu było pokazane że Heihachi Mischima przeżył,podejżewam że bendzie druga częś filmu i pewnie jak bendzie to dopiero za jakieś dwa lata.