PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123698}
5,6 19 tys. ocen
5,6 10 1 19458
3,6 10 krytyków
Tekken
powrót do forum filmu Tekken

Czy to ku*** jakiś żart ?!
w filmie występują postacie z dalszej serii gry, a oni chcą wszystko zmieścić w tak krótkim czasie? Odliczając napisy, wstęp i wiele minut straconych na wejście akcji będzie niecała godzina:/ no pięknie...
zalatuje mi tu komercją jak w DB
Wykupienie licencji i postawienie na tytuł z gry nie czynią filmu dobrym...
Mam dziwne przeczucie, że po tym seansie moje wspomnienia z dzieciństwa pójdą się je*** :/

MCKristo

zgadzam się z kolegą taka gra przeniesiona na ekran i tylko 90 min coś jest k....a nie tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 1
pablitos7evin

to ma być jakaś tania produkcja, więc nie wiem na co liczycie.. na kozacki film typu Ojciec Chrzestny z napierdalanką? Przecież to ekranizacja japońskiej gry, a nie hollywoodzka produkcja

MCKristo

1) Niepotrzebnie zakładasz, że scenariusz filmu spróbuje wiernie otworzyć każde wydarzenie z fabuły gry. W jakim celu? Po co robić to samo po raz drugi?
2) "Zalatuje komercją" - niespodzianka, ludzie chcą na filmach zarabiać. 99,9% filmów powstaje w tym celu, co w tym dziwnego?

Mimizu

ja nie chce tego samego... z tym że uważam, że można pociągnąć wątki wśrod większości bohaterów...
Dr. Boskonovicz (czy jakoś tak) był ciekawym typem... stworzył wielu fighterów którzy naparzali się w TEKKENIE
Yousimitsu... z chęcią bym zobaczył jakie według scenarzystów jest jego pochodzenie (wkońcu zagościł w każdej części tej znakomitej "naparzanki") ... zarówno jak Ogre i 2Ogre
a co miałem na myśli rzucając słowem komercja?
hmm... może to że jest kierowany dla osób w kategorii wiekowej hmmm... 10-12 lat... (bo takich odbiorców będzie miał najwięcej) a ja oczekuje scen na które kategoria +16 to jest minimum