ale we wszystkie części nie grałem i nie kumam kto to jest dragunow, czy rojo, co to w ogóle za typki, według mnie mogli zrobić nieco dłuższy film i wprowadzić postacie najbardziej wyraziste, czy choćby najbardziej lubiane, a tak mamy kilku zawodników w tym ninę williams która bije się jak mała pizdeczka, zamiast wymiatać, jak to ma miejsce w grze, również kazuya i heniek, kutwa to tak jakby umieścić ronaldinho w filmie o piłce i wyznaczyć mu role do podawania ręczników, ech nie jest tragicznie, ale miałem nadzieję, że będzie to świetna produkcja, na której fani tekkena będą piali z zachwytu, no cóż...
Powiem ci sa w tekken 6 i jestem zdania ze mogli dac postacie z 3 czesci ;) i w nastepne dawac inne postacie ;)racja szkoda ze tak krótki ale spokojnie rezyser troche dzieki niemu zarobi i zapewne druga czesc bedzie
tutaj moge sie z toba zgodzic co do postaci z 3:) bo akcja filmu wlasnie sie zaczyna w trzeciej czesci:) a konczy niby w piatej jak Jin zostaje szefem Tekken Corp.(Mishima Zaibatsu)
Ale biorac pod uwage postacie z DR i 6 to juz sam nie wiem:D
olaboga!! to z szóstki dali postacie do pierwszego filmu (dodam, że mam nadzieję, że zrobią następne części) śmiech na sali! Poza tym ten rojo to ładne wiechur:D dragunow coś dawał radę:D No właśnie! 3 - to jest to! Chyba najlepsza część całego tekkena i postacie również wyjebane w kosmos, chociaż pamiętam swego czasu ciupałem ostro na automatach w tekken tag... kurwa! To były czasy:D
No w 3 czesc napierniczanka była zawsze zawody robilismy u mnie :DTekken 5 był spoko a tekken 6 to tak jakby odnowiona 5 czesc ale w produkcji jest juz tekken 7 zobaczymy co bedzie :D no i tekken ma zrobic mieszanke z street fighter postaciami tak jak street fighter ma wziasc do swojej grafy postacie z tekken powstaną dwie nowe bijatyki z postaciami z tej i tej seri różnic sie beda tylko grafika bo ta i ta ma inna :D
hehe no u kolegi tak samo robiliśmy zawody, przeważnie przegrany robił dziesięć pompek i wyobrażasz to sobie, jak się czuliśmy po całym dniu grania w tę grę?:D pozytywna rzeź:D
Szczerze mowiac nie podoba mi sie pomysl polaczenia SFi Tekkena, nawet nie chodzi tu a grafike bo jak widzalem filmik na YT walczyl Kazuya z Ryu i Kazuya byl przerobiony na grafe SF byl znacznie wiekszy i to wygladalo az nienaturalnie w porownaniu z Tekkenem:)
Fanem Tekkena jestem od zawsze ostatnio troche pogralem w SF i tez mi sie podoba:) Ale zeby odrazu robic fuzje?
Brak wyobrazni tworcow. SF tez ma potencjal i mogl zostac inaczej wykorzystany:)
A co do Tekken Tag to byla rzez u mnie na PS2:D tez byl kozak ale najlepsze czesci to i tak 3 i 5 wymiataja na maksa:D bo 6 to faktycznie odswiezona 5, nowe ciosy, postacie, lepsza grafikta itp.