Lateef Crowder będąc najmocniejszym punktem tego filmu (jeśli chodzi o sztuki walki) dużo się nie nagrał.... ogólnie tragedia i profanacja świetnej gry..... Jin to jakiś szczyl.... - Scott Adkins to idealny aktor na Jina jeśli chodzi o wygląd i umiejętności.... fabuły prawie żadnej
"Scott Adkins to idealny aktor na Jina jeśli chodzi o wygląd i umiejętności"
Hahahahaha... Dzieciaku, co ty pierdolisz? może Pudzianowski, co?
"fabuły prawie żadnej"
A gra ma taką zajebistą fabułę, co? Gdyby gra miała dobrą fabułę, to i film by miał lepszą.
"ogólnie tragedia i profanacja świetnej gry"
No to się pewnie teraz powiesisz, co?
wiesz powieszenie się nie jest takim złym wyjściem gdy się patrzy na ludzkość zmierzającą w kierunku takim jaki ty prezentujesz....
W sumie to większość aktorów nie wyglądała jakoś bardzo źle (oprócz Jina i Lawa z Wietnamu którzy zostali beznadziejnie dobrani) tylko sceny walk były bardzo kiepskie. Co do Adkinsa to popieram że lepiej by się bił i wyglądał.
No bez jaj. Scott Adkins? Wyglądałby na rówieśnika swojego ojca. Zresztą... Scott nie jest chyba Azjatą, co? Zatem nie wyglądałby lepiej :). W stroju Jin prezentuje się bardzo znajomo.
Sceny walk bardzo kiepskie? Ja chyba oglądałem jakiś inny film. Mi się wydawały całkiem niezłe.
sceny walki były dobre fajnie się oglądało, choć brakowało mi czegoś w tym filmie, a seksapil Christie Monteiro i jej ubiór był boski tak jak w grze.
dobra charakteryzacja i ze Scotta da rade zrobić Azjate.... grał już ruskiego więc czemu nie.... :) a jego budowa ciała bardziej przypomina Jina z gry niż to chuchro co grało w filmie
Dowaliliscie sie do tego Jina. Matka Jina Jun zginela jak on mial 15 lat!
Matka Jina nie pokazala sie w T3, jedynie w filmiku alternatywnym z tego co pamietam, wiec akcja dzieje sie gdzies przed T3.
W T2 nie bylo Jina a jakby byl to musialby byc wlasnie mlodym kmiotkiem.
Wiec dlaczego mieliby wziac przypakowanego 30 latka!?