Powiem tak steve fox nie powinien być w pierwszej czesci był dopiero jakos w 4 wiec tu go nie powino być
Christie Monteiro powinna mieć styl jak eddy Marshall Law zero podobiznySergei Dragunov też go nie powino byći ten typ co walczył jako pierwszy z jinem nie ma go w tekkenie jedynie Eddyy i Brayan + Yoshimitsu byli tacy jak ma być jeśli chodzi o zawodników. co do Jina no moze byc ;)ale jego dziadek jest za chudy jakis;)
Ale pomimo tego ze to kolo zrobił co 6 lat filmów nie robił;)I mam nerwa ze rezyser King of Fighters jest lepszy bo robił wiele filmów o walkach a nie jak ten przed tekkenem anakonde nieudana ;)
To!!! mnie tam się wkrecił ten film podoba mi się jak będzie w Blu Ray obejrzę se.
tak serio to podoba mi sie ten film w kocnu jest on o grze w która gralismy i gramy w koncu jest film o tekkenie ;)i to jest wazne ;)mniejmy nadzieje ze druga czesc bedzie jeszcze fajniejsza ;)
Co ty piszesz? Miguel Rojo (ten co walczył z Jin'em) był w Tekkenie dokładnie w 6.
Jachym jak zapewne wiesz po obejrzeniu filmu, nie był to pierwszy turniej Tekkena, więc postacie takie jak Sergei, Miguel, Steve są jak najbardziej na miejscu.
jak to bywa w filmach. Film jest na motywach gry - co oznacza, że reżyser ma licencje i ukazuje swoją wizje gry, zatem wszystko jest ok.
Sergei z tego co wiem jest w 6 czesci tekken ale tu no nie wiem na pierwszy film nie pasił zamiast Rojo powinien byc Paul a Law powinien bardziej styl pokazac ;)Podobał mi sie styl Brayana był bardzo dobry jak z gry ;)I wiem widac było ze druga czesc tekkena bedzie ;)jak widac dałem 10 /10 bo podobał mi sie ;)ten film nie wazne ze ciut mogło byc lepiej był fajny i dobra muza ;)czekamy na druga czesc :D
To jest fakt, że reżyser ma licencje i ukazuje swoją wizje gry. A Jin pojawia się dopiero w 3 części gry! P.S. Myślę, że Cary-Hiroyuki Tagawa dobrze wypadł jako Heihachi Mishima ale i tak jego najlepszą rolą była rola Shang-Tsunga!
To wiadomka w Mortal Kombat dobrze wypadł ;)to ze Jin był tu nie było az tak żle w koncu zawodników jest duzo i zapewne nie zrobia tyle czesci filmu jak gry wiec moze byc w tu Jin;)