PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123698}
5,6 19 tys. ocen
5,6 10 1 19459
3,6 10 krytyków
Tekken
powrót do forum filmu Tekken

Powiem tak

ocenił(a) film na 10

Powiem tak steve fox nie powinien być w pierwszej czesci był dopiero jakos w 4 wiec tu go nie powino być
Christie Monteiro powinna mieć styl jak eddy Marshall Law zero podobiznySergei Dragunov też go nie powino byći ten typ co walczył jako pierwszy z jinem nie ma go w tekkenie jedynie Eddyy i Brayan + Yoshimitsu byli tacy jak ma być jeśli chodzi o zawodników. co do Jina no moze byc ;)ale jego dziadek jest za chudy jakis;)
Ale pomimo tego ze to kolo zrobił co 6 lat filmów nie robił;)I mam nerwa ze rezyser King of Fighters jest lepszy bo robił wiele filmów o walkach a nie jak ten przed tekkenem anakonde nieudana ;)
To!!! mnie tam się wkrecił ten film podoba mi się jak będzie w Blu Ray obejrzę se.
tak serio to podoba mi sie ten film w kocnu jest on o grze w która gralismy i gramy w koncu jest film o tekkenie ;)i to jest wazne ;)mniejmy nadzieje ze druga czesc bedzie jeszcze fajniejsza ;)

ocenił(a) film na 10
jachym2009

Co ty piszesz? Miguel Rojo (ten co walczył z Jin'em) był w Tekkenie dokładnie w 6.

ocenił(a) film na 10
DawidsonPL

Może tak w tekken 6 ale na pierwsza czesc Rojo nie pasi

ocenił(a) film na 10
jachym2009

Jachym jak zapewne wiesz po obejrzeniu filmu, nie był to pierwszy turniej Tekkena, więc postacie takie jak Sergei, Miguel, Steve są jak najbardziej na miejscu.

ocenił(a) film na 6
dzieciol1992

jak to bywa w filmach. Film jest na motywach gry - co oznacza, że reżyser ma licencje i ukazuje swoją wizje gry, zatem wszystko jest ok.

ocenił(a) film na 10
dzieciol1992

Sergei z tego co wiem jest w 6 czesci tekken ale tu no nie wiem na pierwszy film nie pasił zamiast Rojo powinien byc Paul a Law powinien bardziej styl pokazac ;)Podobał mi sie styl Brayana był bardzo dobry jak z gry ;)I wiem widac było ze druga czesc tekkena bedzie ;)jak widac dałem 10 /10 bo podobał mi sie ;)ten film nie wazne ze ciut mogło byc lepiej był fajny i dobra muza ;)czekamy na druga czesc :D

ocenił(a) film na 10
dzieciol1992

Ale mam nerwa ze tak jada film o tekkenie kurde spada mu ocena a nie był zły

ocenił(a) film na 5
jachym2009

To jest fakt, że reżyser ma licencje i ukazuje swoją wizje gry. A Jin pojawia się dopiero w 3 części gry! P.S. Myślę, że Cary-Hiroyuki Tagawa dobrze wypadł jako Heihachi Mishima ale i tak jego najlepszą rolą była rola Shang-Tsunga!

ocenił(a) film na 10
mszps2

To wiadomka w Mortal Kombat dobrze wypadł ;)to ze Jin był tu nie było az tak żle w koncu zawodników jest duzo i zapewne nie zrobia tyle czesci filmu jak gry wiec moze byc w tu Jin;)

ocenił(a) film na 10
jachym2009

Powiem tak bardzo mi sie filmik podobał !!! I jest lepszy niz ten nie udany Dragon Ball;)

Ale Christie Monteiro idealnie pasowała z tym ciałem hehe i jakie spodenki :D