Jak dla mnie to spieprzyli ten film na całej linii i każdy fan tekkena wie co mam na myśli.
Jin to jakaś zagubiona ciota, Steve Fox - porażka, Chrisine która jest praktycznie wierną kopią Eddego Gordo jest jakaś dziwna, sam Eddy - wspaniała, malownicza postać której potencjał został zmarnowany przez pokazanie go zaledwie kilku sekund. Reszta postaci Bryan, Reven nawet udana ale co nie zmienia faktu, że połowy czołowych postaci w ogóle nie ma, fabuła jakaś śmieszna i masa innych błędów których nie będę wymieniał. Spieprzyli film na całej linii ehhh... szkoda bo mogłby być naprawdę niezły film.
dziecko się wkurzyło, bo nie dali Pandy do turnieju? O jakich błędach wspominasz? Dla ciebie błędem jest to, że twój ulubiony Eddy znany też jako Kółko + Przód + Kółko = win the game, nie wygrał całego turnieju?
Wiesz też może co to "ekranizacja"? Nie? To ja ci powiem chłopczyku - kiedy ktoś coś ekranizuje, nie musi szczegół w szczegół kopiować cały utwór literacki/komiks/grę komputerową na ekran. Błędem nie jest w tym wypadku lekka modyfikacja w postaciach, więc skończ płakać.
Dzieciak idz oglądać hanne montane i nie wypowiadaj sie na ten temat na który nie masz nic mądrego do powiedzienia i nie mów do mnie dziecko
rozumiem, że odebrałem ci wszystkie argumenty.
Nie wiesz nawet co to ekranizacja, a wypowiadasz się w temacie, więc sam nie wiem jak można podjąć z tobą inteligentną rozmowę.
Bardziej znany jako przód+kółko/krzyżyk/kółko/krzyżyk :D film jest bardzo dobry a ludzie tylko się oszukują i wmawiają sobie że tak nie jest
Film tragiczny nie jest, ale też nie można nazwać go świetnym. Dużo rzeczy spaprali, a najbardziej chyba Jina, z którego zrobili jakąś zniewieściałą zakompleksioną dziewczynkę. Steve Fox byłby znacznie lepszy gdyby miał długie włosy - nie mam pojęcia jakim cudem zrobili go prawie łysego? Sam aktor mógłby zostać. Kazuya jakiś amerykaniec, który ma minimalnie skośne oczy - tak czy siak na rasowego Azjatę nie wygląda (choć sam aktor wporzo, ale do tej roli pasuje wyłącznie stu procentowy Azjata). Najlepiej wypadł Eddy, Yoshi i nawet Bryan.