PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123698}
5,6 19 tys. ocen
5,6 10 1 19458
3,6 10 krytyków
Tekken
powrót do forum filmu Tekken

Jak dla mnie to spieprzyli ten film na całej linii i każdy fan tekkena wie co mam na myśli.
Jin to jakaś zagubiona ciota, Steve Fox - porażka, Chrisine która jest praktycznie wierną kopią Eddego Gordo jest jakaś dziwna, sam Eddy - wspaniała, malownicza postać której potencjał został zmarnowany przez pokazanie go zaledwie kilku sekund. Reszta postaci Bryan, Reven nawet udana ale co nie zmienia faktu, że połowy czołowych postaci w ogóle nie ma, fabuła jakaś śmieszna i masa innych błędów których nie będę wymieniał. Spieprzyli film na całej linii ehhh... szkoda bo mogłby być naprawdę niezły film.

ocenił(a) film na 8
Szakal4

dziecko się wkurzyło, bo nie dali Pandy do turnieju? O jakich błędach wspominasz? Dla ciebie błędem jest to, że twój ulubiony Eddy znany też jako Kółko + Przód + Kółko = win the game, nie wygrał całego turnieju?
Wiesz też może co to "ekranizacja"? Nie? To ja ci powiem chłopczyku - kiedy ktoś coś ekranizuje, nie musi szczegół w szczegół kopiować cały utwór literacki/komiks/grę komputerową na ekran. Błędem nie jest w tym wypadku lekka modyfikacja w postaciach, więc skończ płakać.

ocenił(a) film na 6
paz91

Dzieciak idz oglądać hanne montane i nie wypowiadaj sie na ten temat na który nie masz nic mądrego do powiedzienia i nie mów do mnie dziecko

ocenił(a) film na 8
Szakal4

rozumiem, że odebrałem ci wszystkie argumenty.
Nie wiesz nawet co to ekranizacja, a wypowiadasz się w temacie, więc sam nie wiem jak można podjąć z tobą inteligentną rozmowę.

użytkownik usunięty
paz91

Bardziej znany jako przód+kółko/krzyżyk/kółko/krzyżyk :D film jest bardzo dobry a ludzie tylko się oszukują i wmawiają sobie że tak nie jest

Film tragiczny nie jest, ale też nie można nazwać go świetnym. Dużo rzeczy spaprali, a najbardziej chyba Jina, z którego zrobili jakąś zniewieściałą zakompleksioną dziewczynkę. Steve Fox byłby znacznie lepszy gdyby miał długie włosy - nie mam pojęcia jakim cudem zrobili go prawie łysego? Sam aktor mógłby zostać. Kazuya jakiś amerykaniec, który ma minimalnie skośne oczy - tak czy siak na rasowego Azjatę nie wygląda (choć sam aktor wporzo, ale do tej roli pasuje wyłącznie stu procentowy Azjata). Najlepiej wypadł Eddy, Yoshi i nawet Bryan.

ocenił(a) film na 6
PabloPL

Jin w wersji filmowej to taka ciota, że bardziej pasowałby do serialu hanna montanah niz do roli Jina, komedia jednym słowem gdyby nie pare postaci które ratują film (Raven, Bryan Eddy, Nina) to tego filmu nie można byłoby nawet porównać do tekkena.