Zwiastun tego badziewia >.>
http://www.youtube.com/watch?v=rGXhC40fwso&feature=player_embedded
nie ma to jak oceniać film i mówić o nim 'badziewie' zanim się obejrzało...gratulacje.
PS: a Avatar nie był taki wspaniały wcale.
po 1. Chodziło mi o ten trailer... Film ocenię po obejrzeniu.
po 2. Uwielbiam Tekkena, ale jako grę.
po 3. Avatar i tak rządzi ;)
Ad.1 Używając zaimka 'tego' wprowadziłeś/aś nas w błąd, bo wygląda to jakby się odnosiło do filmu. Nie napisałeś/aś "Badziewny zwiastun" tylko "Zwiastun tego (filmu) badziewia".
Ad.2 Tekken jako gra faktycznie rządzi, ale moim zdaniem obok wspaniałej kwestii samego grania ma tak dobrą fabułę, że można zrobić z niego porządny film, jeżeli tylko ktoś umiejętnie to wykona (niestety boję się bardzo kolejnej klapy pokroju "DB: Evolucja").
Ad.3 Avatar wzbudza równie dużo niechęci jak i zachwytu, więc rządzi w kwestii popularności (na ten moment), ale filmem idealnym nie jest.
Gohan pederasto, wypierdalaj z tego forum. Po chuj ty się jeszcze udzielasz na FW, mało ci pocisku na "Dragonball:Evolution"?
Maskuj chamie!
"Tekken jako gra faktycznie rządzi, ale moim zdaniem obok wspaniałej kwestii samego grania ma tak dobrą fabułę, że można zrobić z niego porządny film, jeżeli tylko ktoś umiejętnie to wykona (niestety boję się bardzo kolejnej klapy pokroju "DB: Evolucja")."
Tekken rządzi bezapelacyjnie, to fakt. Wiem co mówię, ponieważ jestem wielkim mistrzem tekkena.
Nie ma się co bać, "tekken movie" jest napewno świetnym filmem i nie odniesie klapy jak "Dragonball:Obstrukcja".
Większość obsady to zawodowi fighterzy z masą tytułów na koncie, więc na walki na pewno nikt nie będzie narzekał.
Nie znam gry i nie będę oceniał trailera pod jej kątem,ale badziewie to chyba nie będzie.Głównie z powodu scen walk,które prezentują się przyzwoicie,o wiele lepiej niż w przypadku kilku innych filmów tego typu(Street Fighter,DOA).Chętnie zobaczę...
to ze heihachi ma inna fryzure niz w grze, Jin jest mlodszy i mniej zbudowany, Lawa nie zagra Buce Lee lub brayan ma opaske na lewym zamiast na prawym reku(lub odwrotnie) to nie znaczy, ze film bedzie gniotem. lol, ludzie opanujcie sie. Na szczescie juz dawno temu przekonalem sie, ze nie warto sie sugerowac wypowiedziami i glosami na filmwebie, gdyz wiekszosc uzytkownikow tego portalu to znudzone dzieci, ktore poza szkola nie maja nic do roboty, wiec przesiadauja godzinami na filmwebie i szukaja dziury w calym, przy kazdej produkcji, ktora ma niedlugo wejsc do kin.
Woźny nikt kuwa mać nie pocisnął bo mam w dupie te wasze teksty w stylu
robię loda komuś albo inne, jak tak rozmawiasz to szkoda mi twoich kolegów
o ile ich masz, ja rozmawiam o filmie, jak masz jakiś problem to ty idź z
filmweba, nikt cię tu nie trzyma, bo mnie rozkazywał nie będziesz, masz od
tego takie bure suki na filmwebie...
Aha tutaj macie fryzure Jin taką jak w grach, http://3.bp.blogspot.com/_48-
kL7Z4584/RrkxsXcSziI/AAAAAAAAAWY/_j6DK972Lkc/s400/TEKKEN%2BMOVIE%2B3.jpg
więc nie płaczcie, bo to tylko szczegóły sam jin prezentuje się dobrze,
szkoda tylko że zdardzili żę raven wygra z eddy'm przejżałem poklatkowo
zwiastun i widać jak zadaje edemu ostateczny cios, po czym podnosi ręke w
geście triumfu...
Ludzie ale wy mnie rozp***dalacie wszyscy gadają o znajomości Tekken'a że są fanami i znają każdą część a tak naprawdę to gówno wiecie... może wam troszkę wyjaśnię:
Jin specjalnie jest taki młody... Jak myślicie dlaczego? Bo to Jin z Tekken'a 3 a on miał tam nie więcej niż 18 lat. Tyle krzyczycie a gówno wiecie za przeproszeniem. A to że są postacie z 5 i 6 części to dodatek żeby urozmaicić troszkę fabułe. Noi macie wyjaśnienie.
"Ludzie ale wy mnie rozp***dalacie wszyscy gadają o znajomości Tekken'a że są fanami i znają każdą część a tak naprawdę to gówno wiecie"
No więc jestem zdania, że jednak moje 'gówno', które tak niby wiem, jest wcale nie gorsze od Twojego. Moim zdaniem wymieszanie postaci z różnych części w jednym filmie jest nie na miejscu, no chyba, że nie planują kolejnej części. Fabuła Tekken 3 by w zupełności wystarczyła gdyby sequel był w planach, jeżeli nie - fakt, trzeba wsadzić od razu tych, którzy są ekstra, czyli np Raven'a ;]
"Woźny nikt kuwa mać nie pocisnął bo mam w dupie te wasze teksty w stylu
robię loda komuś albo inne"
Gohan miałeś taki pocisk, że musiałeś uciekać z forum "DB:E" i nie masz w dupie naszych tekstów, bo gdy padało stwierdzenie że jesteś gejem i robiłeś loda swoim kolegom, to odpisywałeś " bo wy nie macie kolegów" i wymyślałeś jakieś pierdoły byle tylko usprawiedliwić swoje cwelowate kłamstwa, które wypisywałeś.
"bo mnie rozkazywał nie będziesz, masz od
tego takie bure suki na filmwebie..."
No właśnie, ty jesteś taką burą suką na filmwebie.
Czy ty jesteś do holery normalny, ja mam życie prywatne w przeciwieństwie
do ciebie, i nie będe całe dnie siedział na filmwebie tak jak ty, mam
szkołę i prace, i nie mam zamiaru się przejmować takimi pajacami jak
ty,robisz burdel na następnym forum filmu, po chuj zaczynasz kłótnie i
robisz z tematu burdel... ja się od tego odcinam bo nie chce komuś tematu
psuć, a ty się zastanów, bo masz chyba za duże mniemanie o sobie jeśli
myślisz że jakoś mnie ruszają takie szczeniackie gadki w stylu dzieci
neo...
Wracając do tematu, to ciekawi mnie czy jest to zwiastun z zakończonymi
efektami specjalnymi, czy jeszcze będą coś dodawać...