ogladajac ten film caly czas przewijalem
za krotki
mogli dac starszeych bohaterow
za duzo gadania
historia naciagana
komercja,ale widzialem gorsze 4.5
No to dlaczego ocenisz ten film skoro ciągle go przewijałeś? No fakt film może być "krotki" jeżeli sie ciągle go przewija. Kolejny fakt, nie ma to jak 100 letni dziadziusie okładający się stylem grzmiącej laski. Kino nieme odeszło już do historii, postacie muszą gadać.
No zdenerwował mnie, nawet moje zdania są bez ładu i składu teraz.
nie uwazasz ze z calej serii tekken mozna byloby wycisnac co najmniej na 110min.szybki pieniadz bo i tak masa ludzi go ogladnie
Cała seria Tekkena wystarczyłaby przynajmniej na dobrze zrobioną Trylogię :P Ale musieli oczywiście wszystko s******** xD
przewijalem go po jest na maksa przewidywalny.jesli dla ciebie nie to nie wiem gdzie masz glowe jak ogladasz film
A ja napisałem, że oglądałem film?Zdaje mi się, że nie. Odpisałem tylko na twoją wspaniałą recenzje filmu.
to koleszko ogladnij film a pozniej mozesz mnie prostowac.wiec jakie masz argumenty?smieszny jestes.to nie recenzja nie jestem recenzentem.tylko moja opinia.jestes beznadziejny odbij frajerze po huj zaczynasz skoro nawet nie ogladales!!!!
jak na dzisiejsze mozliwosci moglobybyc lepiej,choc nie jest najgorzej,troche brutalnie ,troszke lepiej niz film klasy b
Sceny walk beznadziejne. Mogliby zatrudnić do produkcji Scotta Adkinsa to chociaż walki byłyby na plus.