PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32599}

Telefon

Phone Booth
2002
7,0 177 tys. ocen
7,0 10 1 177310
6,6 32 krytyków
Telefon
powrót do forum filmu Telefon

Film naprawde ogląda sie z zaciekawieniem.
Aktorstwo-Colin zagrał dosyć dobrze,ale naprawde w kilku scenach widać sztuczność,Szef Policji równiez mi sie podobała jego rola.Ogólnie gra aktorska stoi na dość wysokim poziomie
Muzyka-W sumie oglądająć 1 raz nie zwraca sie na nią uwagi. Cichutko pogrywa i robi tylko tło dla wydarzeń.
Fabuła-W sumie to dość ciekawy pomysł.Film ogląda sie z zaciekawieniem. Tylko jedno mnie dobiło!!! Film sie za szybko skończył!! Colin dostał wsadzili go do karetki i koniec.Można było to jeszcze doskolane dociągnąć. Leżąc w karetce mógłby telefon jeszcze raz zadzwonić,albo Colin budzący sie na 2 dzień mógłby odebrać podobny w szpitalu. Conajmniej troszke można by to jeszcze naciągnąć,a tak film sie kończy i koniec. To jest wielki minus według mnie tego filmu.
Ogólnie to własnie te zakonczenie to mnie dobiło:/Arcydziełem ten film nie jest a szkoda bo zmarnowano naprawde fajne dzieło. Moja ocenka 8/10

ocenił(a) film na 9
barnaba

Ale moment - Stu został juz ukarany i zrozumiał swoje wszystkie błędy a to był głównym celem snajpera. Bynajmniej nie to by go zabić :)
ciągnięcie tematu Stu (z następnym telefonem) było by juz bezsensowne ponieważ chodziło o to by pożałował za wszystkie swoje niecne uczynki i tak tez się stało.
poza tym na koniec filmu jest scenka (głosowa) o tym jak następna osoba odbiera telefon ;)
a że film trwał o jakieś 15 min krócej od "standardu" to co w tym złego?
naciąganie filmu także nie zawsze jest dobre - wydaje mi sie że film skończył sie w odpowiednim momencie bez zbędnych scenek.
pozdro