Właśnie skończyłam oglądać i muszę powiedzieć, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Film jest po prostu rewelacyjny, a to chyba dlatego, że jest po prostu prawdziwy. Losy bohaterów są zapewne bliskie każdemu, przecież każdy z nas szuka szczęścia i miłośći.. No i czy nie jest w życiu podobnie jak w tym filmie? Czy nie szukamy miłości w niewłaściwych osobach, tak zaślepieni poszukiwaniami, że nie dostrzegamy tych którzy są tak blisko i nas kochają, czy z kolei nie uważamy się za mało atrakcyjnych dla innych i boimy się zakochać - ujawnić, a przecież nie tonie wygląd się liczy tak naprawdę.. Mogłabym tu wymieniać jeszcze wiele przykładów dlaczego ten film jest taki niesamowity..ale po co?.. wystarczy go obejrzeć, a wtedy sam będziesz w stanie wyrazić o nim swoją opinię.. Może troszkę przesadziłam z oceną tego filmu na 10:), ale jestem naprawdę pod dużym jego wrażeniem.. i w sumie to jest moja prywatna ocena:) Zachęcam gorąco do oglądania - film urzekający prawdą.. Myślę, że warto go obejrzeć, chociażby po to aby coś zrozumieć...