Ten niezręczny moment

That Awkward Moment
2014
6,2 60 tys. ocen
6,2 10 1 59974
5,3 13 krytyków
Ten niezręczny moment
powrót do forum filmu Ten niezręczny moment

Niska ocena

ocenił(a) film na 7

Według mnie film nietuzinkowy a dialogi dobre i śmieszne. Zobaczcie po angielsku bez napisów, a
nie z lektorem, bo jest to ocenianie filmu przez pryzmat kogoś kto pisał te dialogi po polsku, jest to
według mnie bez sensu.

Dadramel

Zgadzam się , film naprawdę fajny oglądałem go za granicą po angielsku bez napisów , bardzo fajna muzyka , i luźny klimat , aktorzyny może i przeciętne ale nie o to chodziło żeby zrobić następnego julisza cezara , u mnie za całokształt 8 , warto obejrzeć. A z polskimi napisami nie daj boże lektorem filmów nie oglądam , bo to wypacza całkowicie istotę produkcji nie polskich. lektor polski broń boże przed tym tworem !

piotrk82

Nie oglądasz filmów koreańskich,japońskich etc?,Bo tam są już napisy....lub lektor.

ocenił(a) film na 7
Dadramel

a ma ktoś w ogóle jakieś info na temat napisów? bo nigdzie nie mogę znaleźć po polsku.

ocenił(a) film na 7
Sawyerr

Na polską wersję w Internecie będziesz musiał poczekać bo sama premiera kinowa jest z kilkumiesięcznym opóźnieniem.

ocenił(a) film na 7
Dadramel

rozumiem, ale Bly-Ray już wyszedł z 2tyg. temu :/

ocenił(a) film na 10
Sawyerr

Napisy od dziś dostępne : D

ocenił(a) film na 7
Dadramel

Zgadzam się w zupełności. Oglądałam wersję oryginalną i naprawdę się uśmiałam. Dialogi są świetnie poprowadzone, a i aktorzy dobrze dobrani. Może z ciekawości obejrzę parę fragmentów z napisami polskimi, ale obawiam się, że nie oddadzą klimatu filmu.
Co do lektora... Cóż, lepszy lektor niż dubbing, ale napisy lepsze niż lektor ;-)

AtkAsienka

Święta Wielkanocne ważniejsze od Bożego Narodzenia?

ocenił(a) film na 7
jacpod

Cóż, ja tam wolę Boże Narodzenie. Ale chyba powoli odbiegamy od tematu. ;-*

AtkAsienka

Cóż,lepszy lektor niż napisy..

ocenił(a) film na 7
jacpod

Kto co woli, prawda? Spierać się nie będziemy :D

Dadramel

My w PL i tak mamy dobrze, bo do wyboru mamy albo napisy albo lektor (a w TV tylko lektor, wiadomo) . W Niemczech jest 100% gorzej pod tym względem, bo wszystkie filmy są DUBBINGOWANE :-X To najgorsze co może być... Wszystkie filmy tracą wtedy na wartości a horrory są po prostu śmieszne.
Nigdy nie zapomnę jak w TV leciał 'Top Model' i zdubbingowali nawet śpiew modelki...