Ten kawałek mnie rozjebał dokumentnie. Mistrzostwo świata. Wierzcie mi na słowo. Konkretnej muzy słucham od 1984 roku. Kocham ten film.
no miazga lol! ta scena jak diabeł zaczyna nadupcac w bebny jak piepzony dobosz mnie rozwalila! szatan najlepiej gra w calym filmie!
No nie do końca się z tym zgodzę;] ww. najpierw był
członkiem Nirvany, więc można powiedzieć: "Dave Grohl z Nirvany". Dopiero
później założył Foo Fighters i stał się: "Dave'em Grohl'em z Foo Fighters", więc wydaje mi się, że chyba by sie nie obraził jeśli ktoś powiedział by o nim "Dave Grohl z Nirvany";p.
Pozdro
Oo nie wiedziała, ja jestem jego wielką fanką ;) A moment z diabłem po prostu rozkłada na łopatki !
ooooo tak ^^ swojego czasu byłam uzależniona od tej piosenki, słuchałam kilka razy w ciągu dnia, inaczej nie mogłam się odnaleźć zupełnie ;D
ten film jest cudowny. najbardziej lubie scene ze Sasquatchem i jak uciekają przed policja xDDD
Ten film jest tak zajebisty że bawi mnie za każdym razem jak go oglądam.
Dialogi, muzyka,scenariusz zamiatają. Najlepsza scena końcowa, gdy właściciel knajpy bierze kostke w rece w tle zajebista muza i nagle gitarowy motyw przewodni filmu i powrót "Satanusa" ;).
Film oczywiście dla ludzi z klimatem, zajebiscie wczuli sie w postac takze Ben i Tim.
Film masakra 10/10 pozdro