PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=512784}

Terminator: Genisys

Terminator Genisys
2015
6,1 72 tys. ocen
6,1 10 1 72496
3,9 33 krytyków
Terminator: Genisys
powrót do forum filmu Terminator: Genisys

Niestety ale potwierdza się teza ---ze trzeba było ( dla dobra kinematografii ) zakończyć Terminatora na drugiej części . Potem było już tylko gorzej . 3 część to był kanał . Kolejny z Christianem Balem jeszcze jak cię mogę ale Genesis to już ....dramat . Wszyscy ci, co chcieli zarobić na znaku towarowym pt.""Terminator "" chyba dopięli swego ( nie wiem , nawet nie chce mi się sprawdzać czy film zarobił :-) ale ze szkodą dla nas , kino-maniaków . Nie sądziłem że kiedykolwiek powiem coś takiego na temat A.Schwarzeneggera ale w Genisys był on najlepszym AKTOREM na planie !! A to już dużo świadczy na temat tego ....obrazu . Nota ---max 6 ....I to tylko przez sympatię dla wyż/wym.A.S

ocenił(a) film na 7
Jaberwoocky1

Niestety ale potwierdza się teza ---ze trzeba było ( dla dobra kinematografii ) zakończyć Terminatora na drugiej części .------> nic dodać, nic ująć...
Jednak nie rzygałbym na T5 aż tak bardzo. Całkiem zgrabny s/f, z tym że to już nie TO.
Cóż, po T2 nic godnego dwóm pierwszym częściom nie ulepili. A Arnie, no co mogę powiedzieć, niech sobie gra w Niezniszczalnych, kontynuacji Onana Barbarzyńcy, mogą nawet sequel Egzekutora zrobić, czy nawet Commadno, ale legendy Terminatora szkalować nie powinni...

hbk06_qbas

Amen .