PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=512784}

Terminator: Genisys

Terminator Genisys
2015
6,1 72 tys. ocen
6,1 10 1 72496
3,9 33 krytyków
Terminator: Genisys
powrót do forum filmu Terminator: Genisys

idę na premierę do kina !
Uwielbiam terminatora, i Arnold wrócił ro roli terminatora :D Fajnie.
Tylko ciekawe czy wsyzstko pamięta co było przed tem.
czasem mi sie mieszka wszystko Sara nie zyje a tu bedzie jak mozna przeniesc sie do czasow ktorych nie bylo jeszcze hmmm ;p hha

ocenił(a) film na 8
MrsVampire

czy arnold bedzie gral tego samego terminatora co pomagal kiedys w przeszlosci johnowi i sarze ? hmmm bedzie pamietal o tym.

ocenił(a) film na 5
MrsVampire

Ten model został zlikwidowany. Teraz będziemy mieli do czynienia z całkowicie nowym robotem,który spotka Sarę i Johna po raz pierwszy

ocenił(a) film na 8
Gladiator1000

hmmm a z kąt to wiadomo ? hmm szkoda ;p Bo myślałam to ten sam

ocenił(a) film na 5
MrsVampire

Na dwójce Arnold kazał Sarze opuścić się do kadzi pełnej płynnego,rozgrzanego metalu. Tak zakończył się jego żywot www.youtube.com/watch?v=RLHIMg4aHgw

ocenił(a) film na 8
Gladiator1000

tak wiem , ale był w trzeciej części wrócił !

ocenił(a) film na 5
MrsVampire

Tak wrócił,ale był to inny model(są robieni taśmowo-rozmowa Johna i Connora podczas jazdy samochodem,tuż po ucieczce Terminatorowi T-X_

ocenił(a) film na 8
Gladiator1000

Czyli nie widział co się działo przed ?

ocenił(a) film na 5
MrsVampire

Nie. Nowy robot,nowy komputer,nowy system,nowe dane :D

ocenił(a) film na 8
Gladiator1000

aha a to ciekawe , bo wygląd zawsze taki sam. Hmm a ja zawsze myslalam ze to ten sam robot.

ocenił(a) film na 5
MrsVampire

Heh nie,są ich tysiące,są robieni taśmowo,więc to tak jakby na Świecie było np 10 000 identycznych kubków na kawę

ocenił(a) film na 8
Gladiator1000

ok haha ciekawe , ale szkoda myslalam ze ten z drugiej części wroci kiedys . Bo john sie do niego przywiązał.

ocenił(a) film na 5
MrsVampire

Fajnie by było,ale taki powrót byłby tak mało realistyczny,że nie zmieściłby się nawet w ramy science-fiction :P

ocenił(a) film na 8
Gladiator1000

bo wygląd ten sam ;p