PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=512784}

Terminator: Genisys

Terminator Genisys
2015
6,1 72 tys. ocen
6,1 10 1 72496
3,9 33 krytyków
Terminator: Genisys
powrót do forum filmu Terminator: Genisys

Cycata "Hannah Montana" Jako Sarah Connor to przegięcie. Do tego irytuje swoim charakterem. Abominacja. Pogarda. Zniszczenie resztek klimatu. Śmierć serii. Takie jest moje zdanie

ocenił(a) film na 8
Humalien91

Ja to nazwę nowym spojrzeniem

Faktem jest, że moda z odjeżdżaniem w kontynuacjach S-F w stronę bajek z efektami ograniczonymi wizjami jakiegoś ćpuna nie jest moim kierunkiem ale mogło być gorzej.

Dorobią lepsze narzędzia do tworzenia światów wirtualnych i może pójdą w stronę ANImusic.

ocenił(a) film na 7
ArchieIl

Film jest ok. Zwłaszcza pierwsza połowa ale ta "aktorka" TAK BARDZO nie pasuje że szok. No i jak pisałem wyżej żeby było mało tego jeszcze jej cały charakter i usposobienie przeorali

ocenił(a) film na 8
Humalien91

Jest zaje optymistyczna jak na kogoś kto oglądał śmierć swoich rodziców, był wychowywany przez terminatora i wie prawie wszystko o końcu świata.

a jedyne o czym potrafi myśleć przy kajlu to kokietowanie, że mu wcale nie da.

Ja nie zwracam zbytnio uwagi na część ludzką w Genisys.

Nakłądam korektę ludzkoaktorską na film, który chcę zobaczyć pod makeupem.

ocenił(a) film na 7
ArchieIl

Optymistyczna, pyskata i zachowuje się, jak by chciała dać Arniemu ;/

ocenił(a) film na 8
Humalien91

Z robotem to nie grzech.

W zasadzie może o to chodzi w tym.

Arni był używany jako wibrator przez nią i dlatego taka jest wyluzowana?

Skojarzył mi się motyw z TSCC gdzie w jednym z ostatnich odcinków jest taka sugestia od SG, że przecież mogłaby obsłużyć wszystkich i nie trzeba by było antykoncepcji używać.

ocenił(a) film na 8
ArchieIl

Może ten motyw z padającą ręką Arniego ma swoje głębsze dno?

Tyle się tymi palcami napracował, że mu aż ręka padła, a przecież nie od klepania w klawiaturę. ;-)