Nowe foty http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2650341/Arnold-Schwarzenegger-takes -things-slowly-sly-puff-set-Terminator-Genesis.html
W Grawitacji opada kopara ale od głupoty i brak realizmu w filmie który z racji swojego gatunku powinien być chociaż minimalnie naukowy i maksymalnie realny.
Sorry, ale ja nie chodze do kina z ksiazkami od fizyki Astronomii, astronautyki itp...... Film ma byc dobry wizualnie z dobrą grą aktorską i fajnym scenariuszem........ tyle w tamcie
Ja też nie chodzę z książkami do kina, podstawową wiedzę mam w głowie. Jak idę na film katastroficzny o astronautach to wymagam aby był on o astronautach i kosmosie czyli realizm świata rzeczywistego. Nie musi być to realizm idealny ale na pewno nie może to być kino przepełnione idiotyzmami i błędami logicznymi jak w Grawitacji. Wymagam trochę więcej niż scenariusz z efektami specjalnymi tworzonymi pod 3D a że producenci od lat poziom swoich produkcji równają w dół aby dotrzeć do jak największego grona klientów to jest fakt który ma potwierdzenie w twoim poście powyżej.
To proponuje zatem chodzic nie do kina a na wyklady z astrofizyki tak jest wszystko opisane zgodnie z realiami ktore panuja w kosmosie
A ja proponuje chodzić na filmy dla dzieci i młodzieży, tam wszystko jest efektowne a o realizm nikt się nie martwi :)
Dobrze koleś rzecze ! Po chu... to sztucznie upiększać przecież lepiej wygląda normalnie
Arnold prezentuje bardzo dobrą formę. Wystarczy spojrzeć na jego sylwetkę. Nie jeden młodziak chciałby mieć taką klatę i łapy jak on.
http://www.justjared.com/photo-gallery/3117249/arnold-schwarzenegger-shirtless-b uff-cannes-05/
To foto Arnolda z czerwca http://www.expendablespremiere.com/news/unbelievable-new-pic-of-arnold-shows-him -back-in-mr-olympia-shape-new-ex3-photos-hulk-hogans-no-holds-barred-on-action-h ighlights
WITAJ MADMAX707... Wielkosc i rzezba bicepsa robia wrazenie i nie ukrywam widzac te lape odnosze wrazenie ze obwod moze miec lapy z 49 cm! Ciekaw jestem czy ARNOLD poprostu lepiej wyglada dzieki powrocie na silownie i do diety czy ma to zwiazek z popularnymi w USA hormonami wzrostu za ktore STALLONE w Aaustralii mial kilka lat temu problemy na lotnisku. Te hormony sa nielegalne ale podobno niezle rewitalizuja i odmladzaja ludzkie cialo co powoduje ze starzenie jest mniej intensywne. Zreszta sam sobie zobacz na SYLVKA jaka sylwetke 3ma od wielu lat i powtarzam nie jest to wynik zdrowego trybu zycia i cwiczen a miedzy innymi kuracji tymi hormonami. O ile dobrze pamietam to JIN-TROPIN skonfiskowali SYLVKOWI w Aaustralii. Bylo w bagazu wiele kapsulek tego specyfiku.
oprócz bicepsa to Arnold ma ciało starego kulturysty który już dawno przestał ćwiczyć.
Ja uważam, że Arni wygląda jak najbardziej na swój wiek. Kopci od lat mega nałogowo cygara, które są bardziej szkodliwe od petów. Ciężko już wyhaczyć foty Arnolda bez cygara.
na zdrowy rozum to ten film nie zbliży się się nawet do 4 częsci , Arnie jest stary do q nedzy i w interesie producentów jest jego odmłodzenie za wszelką cenę i to nie na poziom T3 ale powinni pójść jescze dalej ,powinien wyglądać jak w t2 , niech nie pokazuje ciała , wystarczą gesty , mimika , jego gra , przecież nikt nie oczekuje familijnego filmu disneya a na taki się zapowiada.
Żal mi co niektórych ... Ludzie poczekajcie na film idźcie do kina , i później krytykujcie obsadę czy siwego arnieje ...... Przypomne tylko co byłoz jokerem w TDK ..... albo Iron Manem.. Ta sama krytyka a aktorzy zagrali te rolę wyśmienicie..