PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=512784}

Terminator: Genisys

Terminator Genisys
2015
6,1 72 tys. ocen
6,1 10 1 72496
3,9 33 krytyków
Terminator: Genisys
powrót do forum filmu Terminator: Genisys

Za:
- najgorszy film roku - Terminator Genisys
- najgorszy aktor - Jai Courtney
- najgorszy reżyser - Alan Taylor (Terminator Genisys)
- najgorszy aktor drugoplanowy - Arnold Schwarzenegger (Pops)
- najgorszy prequel, remake, plagiat lub sequel (Terminator Genisys)
- najgorszy scenariusz - Laeta Kalogridis, Patrick Lussier
Terminator 5 przypuszczalnie będzie nominowany w powyższych kategoriach. Niedługo poznamy laureatów wszystkiego co najgorsze za rok 2015 a T:G jest 100% pewniakiem do zdobycia tytułu.

Parsley81

Jestem pewien, że zdobędzie parę nominacji, a wygraną zgarnie Jai Courtney za rolę pierwszoplanową. Nominacje na pewno zdobędą jeszcze 50 twarzy Greya (seria podzieli los Sagi Zmierzch), Piksele (jak każda współczesna komedia z Sandlerem) i Fantastyczna Czwórka (która bije rekordy negatywnych opinii i jest przez wielu uważana za najgorszy film o super herosach). Wątpię, aby Genisys był głównym "zwycięzcą" Złotych malin (zgarnie 1-2 statuetki), ponieważ wyżej wymienione filmy spotkały się z jeszcze większą krytyką.

ocenił(a) film na 5
szmyrgiel

Jai Courtney to absolutny faworyt do zdobycia złotej maliny w tej kategorii. Reszta tak jak napisałem z założenia będą nominowani a raczej stawiam na kategorie - scenariusz i reżyserie. Ogólnie wszystkie powyższe to parodia Terminatora więc jest duża szansa.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2
Parsley81

To czemu 5, ja dałem 1 bo 4 razy wyłączałem ten film - nie ma w nim kompletnie nic - aktorstwo, dialogi i fabuła osiągnęły dno. The end terminator!