PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147552
4,9 41 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Można czekać na ten film bo będą efekty, pokazana wojna itd. Ale ja osobiście czekam na T:Ocalenie ze wzglądu na J.Connora. Ogladając poprzednie części zawsze zastanawiałem się jak ten przywódca ludzkości będzie wyglądał i jak zjednoczy ludzi do walki. Jeżeli wszystko pójdzie dobrze to będzie to jedna z najciekawszych postaci filmowych (przynajmniej dla mnie). Christian B. moim zdaniem idealnie nadaje się do tej roli. A samej wojny chyba też nie uświadczymy. To jest rok 2018 i chyba ludzie jeszcze nie są tak zorganizowani aby mogli stawiać skuteczny opór. Więc ja liczę na to, że zobaczę początek powstania ludzi przeciwko maszynom i Johna Connora z prawdziwego zdarzenia.

maRCIN7462

mam nadzieje że posapokaliptyczny świat nie będzie wyglądał jak w grze fallout 3;p a co do postu:) Bale nadaje sie jak cholera szczerze drażni mnie troche jako batman.. pasuje mi na typowego wojaka ubrudzić go i karabin:P! heh. myśle że po zwiastunach mogę sądzić iż ludzie w tym filmie będą się tylko zbierać podśmierdowuje mi tu matrixem ...a 2 kolejne będą bitwą hahha a na końcu Rozejm:P? bo tak to by tych termiantorów nawysyłali tyle że Connor by nie dotrwał do wojny:P a tak może była tylko jedna może dwie alternatywne rzeczywistości gdzie skynet zostaje wlączony normalnie. jak wiemy z 1 częsci i opóźnienie jak wiadomo z 3 ale to takie domysły moje :)