Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147732
4,9 32 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Dskonały w swoim gatunku, a o co chodzi w filmie S-F jak nie o efekty.
Dla mnie film zrobiony bardzo dobrze, na głowe bije T-3. Fabuła filmu też całkiem niezła.
A reszta niech pisze co chce, widocznie nie macie zielonego pojęcia o gatunkach filmowych i opieracie się na recenzjach mądrych głów, czyli krytyków filomych, którzy z "Milionera z ulicy" zrobili bóstwo, a takie kino jak "Gran torino" C. Eastwooda, gdzieś umkneło uwadze tych ludzi.
I z drugiej strony ja osobiście idę do kina, a by się dobrze bawić, i przyznam szczerze że na T-4 bawiłem się doskonale.
Dlatego ocena 10

użytkownik usunięty
blackdog30

film jest słaby.... nie tak Reese opowiadał Sarze o przyszłości.... DNO DNO DNO i jeszcze raz DNO... przytocze jego słowa z pierwszej części "w dzien się ukrywaliśmy, przed mordercami... maszynami stworzonymi do zabijania" czy tak jest w tej częsci??? oj chyba NIE więc 3/10

użytkownik usunięty
blackdog30

daleko mu do okreslenia "dobry w swoim gatunku" a doskonały to obraza dla Jamesa Camerona i jego "Terminatorow"... w dzisieszych czasach i za takie pieniadze, efekty specjalne nie wywieraja wrazenia juz na nikim... no jak czytam to na prawie nikim... film pozbawiony tresci. s-f to nie tylko CGI...