PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147552
4,9 41 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

http://film.wp.pl/idGallery,4367,galeria.html

Pachol

jakos nie bardzo chce w to wierzyc..

czesio

...bo to jest tak zwany fakt autentyczny.

ocenił(a) film na 10
Pachol

Jeśli faktycznie Arnold zagra w T4 to super informacja. Jednak uważam że pomysł McG aby odmłodzić Arnolda z czasów T1 nie jest dobry a zresztą wszyscy widzieli że Arnold mimo upływu lat w T3 świetnie się prezentował. Myślę że Arnold jeżeli pojawi się to w końcówce T4 i podczas walki kulminacyjnej Bale z Kincgerem ochroni go.

ocenił(a) film na 6
madmax707

bez poprawek komputerowych to arnold może jedynie zagrać dziadka mroza, do T3 pakował przed zdjęciami jakieś 3 miesiące

ocenił(a) film na 7
Vampire19

no niestety zapuścił sie troszkę ... http://www.popular-pics.com/PPImages/arnold_schwarzenegger_fat.jpg

ocenił(a) film na 6
amba90_fw

O Mateńko, O Jezusieńku Najdroższy...jakby to powiedział Pan Daukszewicz:-)...i Wy chcecie żeby on grał w Salavation...wolne żarty....mam nadzieję, że jeśli zagra to z tułowiem Kickingera....

PS Zapuścił to bardzo złe słowo w tym przypadku...on się po prostu zestarzał...dla mnie zawsze będzie ikoną i symbolem...ale niech już terminatorów i Connanów nie gra:-)

ocenił(a) film na 6
peesem

już widziałem to zdjęcie dawno temu, szkoda że brał sterydy, no ale bez tego by tak nie wyglądał jak wyglądał jeszcze 10 lat temu

Vampire19

wyluzujcie, chlop osiagnal w kulturystyce to co mozna bylo maksymalnie wycisnac, teraz zajmuje sie polityka, wszystkiego nie da sie pogodzic, poza tym ma juz swoje lata.

ocenił(a) film na 5
Pachol

To by zmieniło dużo moim zdaniem na gorsze skoro się twoży nową historię innwęcja własna , a nie wracanie i podgrzewanie tego własnie działania w amerykańskim kinie jest za dużo wtakim razie nich zmienią nazwe na Terminator 4 HAHHA Jestem wciety przeprasza bąrdzo jęzeli uraziłem jakiego kolwiek fana Gubernatora HAHAHAHA!

ocenił(a) film na 10
kadim21

Wygląda jak wygląda ale jest terminatorem ma dopiero 60 parę lat a bateria terminatora wystarcza na 120 lat więc spokojnie panowie :).
A poza tym wystarczy żeby poćwiczył ze 3 miechy czy pół roku na siłowni i będzie ok. A tak na poważnie to wolał aby terminatorem był Arnold i niech go nawet od głowy w duł komputerowo odmłodzą jak to miało miejsce w T3 niż innego aktora. Jeśli ostatecznie zagra Roland K. to dobra ale twarz i koniecznie dubbing Arnolda.

ocenił(a) film na 6
madmax707

arni już nie pójdzie na siłownie, za stary jest na to ale komputerowa twarz o dubbing, czemu nie