Jeśli faktycznie Arnold zagra w T4 to super informacja. Jednak uważam że pomysł McG aby odmłodzić Arnolda z czasów T1 nie jest dobry a zresztą wszyscy widzieli że Arnold mimo upływu lat w T3 świetnie się prezentował. Myślę że Arnold jeżeli pojawi się to w końcówce T4 i podczas walki kulminacyjnej Bale z Kincgerem ochroni go.
bez poprawek komputerowych to arnold może jedynie zagrać dziadka mroza, do T3 pakował przed zdjęciami jakieś 3 miesiące
no niestety zapuścił sie troszkę ... http://www.popular-pics.com/PPImages/arnold_schwarzenegger_fat.jpg
O Mateńko, O Jezusieńku Najdroższy...jakby to powiedział Pan Daukszewicz:-)...i Wy chcecie żeby on grał w Salavation...wolne żarty....mam nadzieję, że jeśli zagra to z tułowiem Kickingera....
PS Zapuścił to bardzo złe słowo w tym przypadku...on się po prostu zestarzał...dla mnie zawsze będzie ikoną i symbolem...ale niech już terminatorów i Connanów nie gra:-)
już widziałem to zdjęcie dawno temu, szkoda że brał sterydy, no ale bez tego by tak nie wyglądał jak wyglądał jeszcze 10 lat temu
wyluzujcie, chlop osiagnal w kulturystyce to co mozna bylo maksymalnie wycisnac, teraz zajmuje sie polityka, wszystkiego nie da sie pogodzic, poza tym ma juz swoje lata.
To by zmieniło dużo moim zdaniem na gorsze skoro się twoży nową historię innwęcja własna , a nie wracanie i podgrzewanie tego własnie działania w amerykańskim kinie jest za dużo wtakim razie nich zmienią nazwe na Terminator 4 HAHHA Jestem wciety przeprasza bąrdzo jęzeli uraziłem jakiego kolwiek fana Gubernatora HAHAHAHA!
Wygląda jak wygląda ale jest terminatorem ma dopiero 60 parę lat a bateria terminatora wystarcza na 120 lat więc spokojnie panowie :).
A poza tym wystarczy żeby poćwiczył ze 3 miechy czy pół roku na siłowni i będzie ok. A tak na poważnie to wolał aby terminatorem był Arnold i niech go nawet od głowy w duł komputerowo odmłodzą jak to miało miejsce w T3 niż innego aktora. Jeśli ostatecznie zagra Roland K. to dobra ale twarz i koniecznie dubbing Arnolda.