Możliwe że już ktoś o to pytał, ale gdzieś czytałem że przed premierą filmu wypłyneły informacje o jego zakończeniu i przez ten incydent zmieniono zakończenie filmu. Czy wie ktoś jak miało wygladać pierwotne zakończenie?
John zginął, i odtworzono go za pomocą endoszkieletu Marcusa, obudził się i pozabijał wszystkich w bazie...żonę, Kyle`a itd.itp...
omg nieźle, ma ktoś może link do tego newsa jeśli był na filmweb lub innym portalu o filmach? a najlepiej jakby ktoś miał link do video z tym zakończeniem xD
Sorry wielkie, poczytałem trochę i faktycznie o takim alternatywnym zakończeniu pisze. Po prostu wydało mi się ono w Twoim opisie tak nierealne, że pomyślałem, iż jest to żart.
McG uznał, że będzie zbyt szokujące i mroczne dla Amerykańskiego widza(czyt. dla dzieciaków) i zmienił je...być może wyjdzie na dvd to zakończenie...
oglądałem wywiad z reżyserem w którym mówił on że na dvd bądź blu-ray mają zamieścić dodatkowe 30-40 minut materiału, w tym alternatywne zakończenie, rozmowa Johna z Sarą, itd
co do zakończenia, jeśli Connor by powystrzelał swoich sojuszników to ciekawe o czym chcieli nakręciliby kolejną część która prawdopodobnie powstanie