Ten film to totalny gniot i kompletna żenada. Smutne, że tylko na tyle stać niektórych współczesnych polskich "twórców filmowych". Smutne jest to, że sporej części ludzi chyba taki typ "humoru" się podoba (sądząc po reakcjach sporej części sali). Tym bardziej się śmieją, im głośniej któryś z bohaterów powie "K***A", czy im głupszy, bardziej debilny i zboczony tekst walnie. Dla mnie ten film to kolejny polski współczesny filmowy śmieć...
hej jestem tego samego zdania. Film bardzo populistyczny, mało inteligentny Ja jako kobieta byłam nieco zdegustowana tekstami i ogólnym stwierdzeniem "wszystkie kobiety to ku..." oraz "wszystkie kobiety to su..." Cóż... miałam nadzieje obejrzeć coś śmiesznego ale pomyliłam się idąc do kina
w końcu to jest komedia, która ma widzom poprawić humor i dać powód do śmiechu :)film może i jest trochę szowinistyczny ale trzeba mieć do niego dystans i nie brać go na poważnie ;) uważam również że ośmiesza on także mężczyzn ukazując ich jako samców myślących prawie wyłącznie o seksie i dupach :P tak więc ośmiesza on zarówno kobiety jak i facetów ;)
są pewne granice humoru! to wogóle nie było śmieszne gdyby pod koniec chociaż była jakaś inna puenta to może fajna komedia by wyszła ale nie mamy co się tu oszukiwać my jako kobiety zostałyśmy z lekka urażone a faceci USPRAWIEDLIWIENI czy tego nie widać ?? twórcy filmu się zbłaźnili
ja mam na ten temat inne zdanie i też jestem kobietą. po prostu uważam że nie można go brać na poważnie po to przecież jest komedia. podeszłam do tego filmu z dystansem i dlatego mi wydaję się śmieszny ;) ale każdy może mieć swoje zdanie na ten temat. pozdrawiam :)
spoko przeciez nie będziemy tu się przekonywały która ma racje bo to są nasze odmienne zdania 3maj się
Przepraszam, ale czy w tym filmie nie było puenty? A to, że ta dziennikarka klepnęła w tyłek gitarzystę, a ten taniec na końcu? Po co to było? A swoją drogą jakby zrobili taki film o facetach to bym się obraził... (ale zajebiście być facetem:))
mam nieco inne zdanie na temat filmu ; może i stwierdzenia były dosadne czasem też obraźliwe ale też trafne uważam ,że spostrzeżenia scenarzystów były trafne zarówno w stosunku do kobiet i do mężczyzn , rysowane mocną kreską ale ja się oddzieli wulgaryzmy to czy naprawde nie da się takich sytuacji zaobserwować?