Przez wielu maniaków kina kopanego film wyczekiwany niczym pierwsza gwiazdka , na jednym z portali emocje podgrzewane do granic, film robiony przez fanów i dla fanów ...
No i miały przyciągnąć gwiazdy tamtego okresu a czy przyciągnęły?
Każdy sobie odpowie już sam na to pytanie.
I nie nie obroni tego filmu Cynthia czy Blanks , film leży na całej linii a jedyne co tam gra to MUZYKA i tylko ona, na plus również zasługuje plakat i to wszystko.
Zabrakło w tym filmie wielu rzeczy a wciskanie ludziom że to coś jest zajebiste i porównywanie z klasyka jest ignorancja i żartem zarazem l.
Widziałem ten film raz i to o raz za dużo.
3/10 to MAX a i tak za dużo.
Widziałeś ten film tylko raz i więcej nie musisz. Wystarczy, że każdy z "wyczekujących" zapłacił raz za "bilet", a film zarobił szmalec. I taki właśnie był zamiar twórców, zresztą widać było na przedpremierach i pokazach premierowych, jaką ekipa aktorska miała bekę z tego projektu.. Chłopaki i dziewczyny po latach spotkali się, coś tam dla zabawy nagrali i kasa wpadła. I tacy sobie pożyją, dzięki takim jak ty ;) Pozdrawiam
Ale bzdury klepiesz :) Jaka kasa im wpadła, jak budżet tej produkcji to... 1.2mln euro? Poza tym kto niby miał zapłacić za bilet, jak film od razu trafił do internetu i na dvd :)
No więc sam widzisz, cena za płytę DVD w necie pomiędzy 12,99€ a 15,49€ a za Blu-ray 42.99€ Stary, płyty z tym badziewnym filmem nawet i za 15 lat wciąż jeszcze będą generowały dochód! Będą leżały po przecenie w MediaMarkt czy innych elktronikach po 4,99€ za sztukę, a nasze dzieci będą wrzucać je do koszyków, by nam zrobić jaja na dzień ojca ;) Ja sam zamówiłem Blu-ray'a i braciak mój dostanie pod choinkę.. Oczywiście Język: angielski, Napisy: chińskie tradycyjne/chiński uproszczony, już słyszę jak klnie :D
film kupili tylko nieświadomi maniacy , a reszta obejrzała z neta nawet twórca jednej strony o sztukach walki i youtuber niesamowicie płakał że film wypłynął i szlak trafił pomysł na zarobienie na nim w Polsce, Ci co chcieli kupić film na Blu-ray pewnie po objerzeniu wersji z neta zrezygnowali
Śmiesznie się spłakał chłopak i dobrze ze wypłynął bo można było oglądać darmo ale płacić za bilet na takie dziadostwo . Ja liczyłem że te legendy co tam występują np Cynthia bedą normalnie walczyć przecież to dla nich się ogladało a tam się pokazują i tyle