5,0 746  ocen
5,0 10 1 746
The Lovers
powrót do forum filmu The Lovers

ten film wogole powstal???

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
don33528

Tak, na pewno powstal skoro pisze 2010 ^^
Po nazwie myslalem ze chodzi o film na podstawie gry "Singularity"

tak sie sklada ze wczesniej pisalo 2008 badz 2009

don33528

myslisz ze gdyby wtedy pisalo 2010 to bym nie zauwazyla? moze i sluch mam kiepski ale slepa to nie jestem

użytkownik usunięty
don33528

Okay, spokojnie :P Jak ja zagladalem tutaj to napisale bylo 2010, wiec stad moj post.

Film najprawdopodobniej jest już nakręcony bądź jeszcze dokręcają, w każdym razie już wiadomo, że na pewno będzie.

Jeffrey89

ale my juz mamy 2011 a filmu nie ma. co za kociol, kos powinien lepiej kontrolowac te stronke....

laluna123

A co tu kontrolować- skończą kiedy skończą, nam pozostaje tylko czekać i zmieniać daty premiery. Jak popatrzysz na pasek adresów, to zobaczysz, że tam jest 2011.

laluna123

Wiesz ile filmów jest na filmwebie? Miliony! jak nie więcej. Żeby nad każdym filmem jako tako zapanować potrzeba naprawdę wielu ludzi i wiele pracy, dlatego wybacz, ale zmiana premiery danego filmu jest raczej mało ważna na tle tylu innych filmów, zresztą sama jesteś członkiem tego portalu i sama możesz przyczynić się do "kontrolowania tej stronki"

don33528

Powstał - tu jest zwiastun: http://www.youtube.com/watch?v=R8i3NYlmFRE.

Irmgarda

trailer jest fatalny

delishya

Fakt, jest średni - tak mi się dłużył, że wyłączyłam do przed końcem. Ale Bipasha pięknie w nim wygląda.

ocenił(a) film na 10
don33528

Powstał. Wczoraj go odlądałem na festivalu Camerimage w Bydgoszczy. Całkiem fajny.