7,0 5,4 tys. ocen
7,0 10 1 5432
The Perfect Host
powrót do forum filmu The Perfect Host

Mianowicie czemu SPOJLERY akurat trafił do domu, którego gospodarzem był (SPOJLER naprawdę odwracamy oczka nieoglądający dotychczas) porucznik policji. Po drugie jakiś czarnoskóry był jego poprzednią "ofiarą" więc jeśli i jego wyrzucił z przyklejonymi ranami ale również żywego koło śmietnika i może jeszcze kogoś to jakim cudem jeszcze nie wpadł?

Gość wstaje idzie na policje i mówi co przeżył a być może były i inne ofiary już nie pamiętam z tego freaky albumu. Dziwne, że wypuszczał ich żywych i nie obawiał się, że na niego doniosą. No cóż psychol w końcu.

Ogólnie bardzo dobry film.

methiu2

Wydaje mi się, że Warwick nie zamordował tylko Johna, bo doskonale wiedział, że ten ma 300 tys, które na pewno przydadzą się Johnowi na nowe "kolacje" ;) Poza tym John nie mógł przecież iść na policję bo by go zamkneli, może tak samo było z poprzednimi? Teraz przecież będzie musiał pozbyć się tego detektywa, zaprasza go na kolacje, schemat się powtarza, ale przecież detektyw raczej nie wyjdzie z kolacji żywy :)

ocenił(a) film na 8
methiu2

myślę, że ich nie zabijał, miał też cały kufer do charakteryzacji i maski, pewnie ich upijał i faszerował czymś, straszył i wypuszczał ...

ocenił(a) film na 8
koko_szanel

Wspominał też coś o godzinie refleksji, ciszy. Może wtedy "ofiary" (które wybierał wśród znajomych, albo jakichś przestępców) myślały nad swoim życiem, zmieniały się i były mu wdzięczne za tę przemianę, dostali drugą szansę. Hehe z początku myślałem, że ludzie których widzi Warwick to osoby, które zabił i że ten złodziej po śmierci będzie kolejnym jego zwidem (jak wstał ze śmietnika myślałem, że idzie do Warwicka ;D).

methiu2

Wypuscil Johna bo mu to obiecał. John wygrał w szachy a Warwick jak sam powiedział - nie jest kłamcą.

Axis

Poza tym wydaje mi się, że jeśli historie innych "gości" kończyłyby się tak jak Johna to i on pojawiałby się w świecie Warwicka a z tego co zostało pokazane jego grono "przyjaciół" nie uległo zmianie.

ocenił(a) film na 9
butterfly24

Rewelacyjny film. Spodziewałem się średniaka a tu takie miłe zaskoczenie. Nie chce zdradzać fabuły więc po prostu POLECAM!

ocenił(a) film na 7
Axis

wszystko powiedzmy ze sie trzyma kupy, ale ja jedna rzecz byc moze przegapilem a moze nie.... w kazdym razie obnizyla mi ocene filmu i pozostawila niesmak, a mianowicie....Skad JOHN mial zdjecie z Warwickiem ktore przyslal na komisariat????

ocenił(a) film na 7
bartcz

Mistrzu, no przecież mu zabrał, jak siedział związany na kanapie chyba ( nie pamiętam dokładnie). W każdym razie zwróciłem uwagę, że chowa sobie w dupę, to było dość wyraźnie pokazane!

ocenił(a) film na 10
Gunnersthebest

dokładnie, masz rację, jest to 44 minuta i 53 sekunda filmu :)

ocenił(a) film na 4
methiu2

Fabuła filmu - mimo, że zaskakująca, ale bardzo zaplątana. I jakże irytujące te wszystkie zbiegi okoliczności... Myślę jednak, że na szczególne wyróżnienie zasługuje gra Pierca -sprawdził się tutaj jako psychol.

ocenił(a) film na 7
methiu2

To nie był chyba murzyn w tej wannie tylko ucharakteryzowany Warwick, przecież sam coś takiego powiedział jak puszczał to nagranie na, którym niby się tnie. Te postacie to nie osoby, które zabił, On był schizofrenikiem. Dobry film. Tylko dobry, zabrakło odrobiny do ideału.