Fatalna gra aktorska, zero suspensu a pointa - DNO. Nie wiem skąd takie wysokie noty, ale przez nie zmarnowałem 1,5h życia. Lubię tego typu produkcje, ale to coś jest wybitnie słabe. Gdyby choć nie pokazywali tych śmiesznych potworków rodem z z horroru klasy G, gdyby zbudowali jakąś fabułę, gdyby zachowanie bohaterów miało jakikolwiek sens ...
Uwaga
SPOILER
- czemu cały dzień nie wychodzą z domu,gdy mogą spokojnie uciec - naprawdę irracjonalność scenariusza sięga tu zenitu
SZKODA CZASU NAPRAWDĘ!
Też sobie to pytanie zadałem... czemu nie mogli wyjść z tego pieprzonego domu. Film jest bardziej irytujący niż straszny. Zero napięcia, bohaterzy prześcigają się w galopującym kretynizmie.
Popieram prosiacka - SZKODA WASZEGO CZASU!
Ja miałem wrażenie jakby grupka studentów nagrała głupi filmik na youtube, żeby później postraszyć kolegów z akademika. Bez polotu, bez pomysłu i do tego ekstremalnie głupie. Gra aktorska na poziomie ociężałego umysłowo pantofelka. Również 1/10, bo nie zdołałem dobrnąć do końca. Budowanie napięcia na zasadzie, spier-dalamy stąd, bo tam coś jest i nagle wszyscy wrzeszczą i biegną po schodach na górę zamiast wyjść z tego cholernego domu zabiła moją chęć pozostania przy projekcji tego ścierwa do końca.