Po obejrzeniu filmu: wystraszony, zaniepokojony, boję się spoglądać kontem oka ....
6/10 choć 7/10 też by grzechem nie było
polecam
Szóstka, bo demony lubują się w niej (heho).
Oglądałem w dzień, może dlatego nie boję się spoglądać KĄTEM - podkreślam - KĄTEM oka.
"spoglądać KĄTEM - podkreślam - KĄTEM oka."
ale żeś kmiocie zabłysnął - pewnie z całą rodziną cały dzień myślałeś nad tym - stąd ten manifest "dumy" n/c
i te zniewieściałe "(heho)"
Dramat.
Jeśli n/c to skrót od "no comment", poradzę, by jednak nie komentować, gdy się tego używa.
No, ale jeśli ktoś ma problemy z językiem polskim, a bierze się za angielski, to tak to wychodzi. Pewnie nawet nie wiesz co znaczy tamto wyrażenie, przez co używasz w nieodpowiednim miejscu.
Niewiasty zostaw w spokoju, bo jeszcze nie dla Ciebie. Poczekaj kilka lat - pogadamy.
Poezja sci-fi z domieszką Bulleit Bourbonu.
Dla ciebie - bez maski, i oszczędzania chłamu jakim jesteś.
Co ty w ogóle wypisujesz do mnie "zdychający alkoholiku" !
Kmiocie czytaj poniżej:
"ale żeś kmiocie zabłysnął - pewnie z całą rodziną cały dzień myślałeś nad tym - stąd ten manifest "dumy" n/c"
1. "n/c" - kmiocie użyte z 101 % świadomością znaczenia
2. Kiedy ja zaznajamiałem się ze znaczeniem "n/c" ty dalej z pomocą swojej rodziny - na pamięć starałeś wykuć swoje (zapewne marne i pospolite) imię, o nazwisku już nie wspomnę.
3. n/c użyte bym dalej już nie musiał ciągnąc mego komentarza i opisywać ciebie i twoją "wspaniałą familie".
"Niewiasty" możesz co najwyżej oglądać na tv lub spędzić życie z tą jedyna wybraną skazaną na ciebie i ty na nią z braku innych możliwości i wyboru.
cu noob.
Używasz tekstów, które sprawiają, że pretendujesz do miana dziecka z sieci, więc Twoje zaznaczanie, iż jakoby miałbyś być starszy - nie daje efektu, jak też nie przekonuje mnie (+ nieznajomość poprawnej polskiej pisowni).
Btw. chyba masz jakąś fobię na punkcie rodziny, że ciągle musisz o nią zahaczać.
Tyle.
Pociśnięty, zniszczony - "zdychaj alkoholiku" !
"Twoje zaznaczanie, iż jakoby miałbyś być starszy - nie daje efektu" - lol o jakim efekcie ty pleciesz noobie ? Cisnę gówna takie jak ty za wychylanie gęby bez oglądania się na to - ile ja mam lat - nie "dziadzieje" jak tobie podobni.
"fobię" - noob "traumę" chyba chciałeś wkleić z google oj nie udało się użycie nawet wyszukiwarki.
GG