PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10053607}
4,8 661  ocen
4,8 10 1 661
The Woman in the Yard
powrót do forum filmu The Woman in the Yard

Strata czasu.

ocenił(a) film na 3

Nie wytrzymałem do końca.Mimo,iż film jest krótki skończyłem go po godzinie oglądania nie wiedząc w zasadzie o co w nim właściwie chodzi. Nie ma co się oszukiwać,film jest nudny i najzwyczajnie w świecie słaby.Jak dla mnie strata niespełna 1,5h czasu.

ocenił(a) film na 8
sebmaz1

Ależ jesteś żałosna. Film świetny. Dla wymagającego i inteligentnego widza. Zdjęcia i praca kamery to majstersztyk.

ocenił(a) film na 3
ewacasandra

co najwyżej mogę być żałosny a nie żałosna hahaha.A film jest ku.wa tak nudny,że można usnąć.I tyle mam do powiedzenia na jego temat

ocenił(a) film na 4
ewacasandra

Film zrozumiałam, podejrzewając zakończenie mniej więcej w połowie, chociaż z mężem wymyśliliśmy lepsze niż to pokazane w filmie xD Zwłaszcza po takich filmach jak "Babadook" "Inni" czy "Dom snów" łatwo można się było domyślić w jakim kierunku to idzie. Praca kamery dość innowacyjna, ale męcząca. Wg mnie, scenariusz jest strasznie słaby, można to było zrobić o wieeeele lepiej. Wyzywanie kogoś od żałosnych jest kompletnie nie na miejscu. Jak ktoś chce obejrzeć horror, ma prawo wynudzić się na dramacie psychologicznym ubranym w pseudo-straszną otoczkę, i nie oznacza to automatycznie że jest żałosny, durny i mało wymagający