PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=325418}

Thor

2011
6,8 242 tys. ocen
6,8 10 1 242368
5,8 68 krytyków
Thor
powrót do forum filmu Thor

To będzxie kolejny komedyjkowaty film sci-fi/fantasy, że w wiekszosci bedzie skupiał sie na scenach akcji i zabawianiu widza, a ja na nim.... ryczałam jak bóbr. Chyba mam coś nie tak z psychiką, bo na filmach typu "Szkoła uczuć" "3 metry nad niebem" "gdyby jutra nie było" i "Pamiętnik" (do obejrzenia których zostałam "zmuszona" na babskich wieczorach, bo byłam przegłosowana) zaczęłam usypiać w stanie lekko znudzonym. "Thor" to całkiem dobry film! Nie brałam go tak na poważnie początkowo... Jednak mam jakieś ale do tego filmu ... w czasach powstania komiksów nie było ani telefonów z aparatami ani facebooka... więc zdjęcie Thora z kawiarni raczej nie mogło by powstac :) Jednak podoba mi sie wygląd postaci :P I Asgard, i treść :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Raze

gdzie je napiszesz?

ocenił(a) film na 10
Raze

Ale tam nie ma ani Lokiego ani Thora...

ocenił(a) film na 10
Raze

ogarnij się i zastopuj. pohamuj swoją agresję -.-

ocenił(a) film na 10
Raze

nie zauwazylam tam thora na plakacie....

ocenił(a) film na 10
Raze

yay to sobie zobacze .....

ocenił(a) film na 10
Raze

Batman super (ten ostatni zwlaszcza)
Spiderman ujdzie ledwo co
Iron man bardzo fajny
Superman - nie tykam nawet kijem.
Thor, Avengers i Thor 2 - <3 <3 <3

ocenił(a) film na 10
Raze

to twoja opinia. batman (ten ostatni) mial swietną fabułe, i jak na kolesia w pelerynie cala ta otoczka jest super zrobiona, jest tak realistyczna, ze sam batman w Batmanie wydaje sie dziwadłem. A Iron man pozbwiony osobowosci? co ty gadasz? on ma wlasnie osobowosc, to trzeba umiec dostrzec najpierw. owszem jesk nikim bez zbroi ale bez niego tej zbroi by nie bylo...

ocenił(a) film na 10
Raze

Jesteś facetem więc zrozumiałe że on ci nie przypadł do gustu. Mnie jednak się podoba ta zarozumiałość, nie jest kolejnym z dupy wzietym zmutowanym do granic wytrzymałosci tworem, ktory tylko dzieki lateksowemu kostiumowi ma super moce. Ani też beznamiętnym tworem. On ma charakter, i to widac, tylko nie kazdemu pasuje.

ocenił(a) film na 10
Raze

Iron man jest na swoj sposob zabawny i czarujący, jako koles, tylko ten zwiazek z tą pepper zniszczył całokształt (w ogole jakiekolwiek "superbohater" + normalna kobieta to dla mnie kicz nad kiczami)

ocenił(a) film na 10
Raze

chwalisz tego thora, a ja tam znacznie bardziej wolę Lokiego.

ocenił(a) film na 8
BloodyMassacre

"w czasach powstania komiksów nie było ani telefonów z aparatami ani facebooka... więc zdjęcie Thora z kawiarni raczej nie mogło by powstac :)"

Ale akcja dzieje się współcześnie. :]

ocenił(a) film na 10
DarthDream

ale to na podstawie komiksu powstało

ocenił(a) film na 8
BloodyMassacre

No tak, ale większość ekranizacji komiksów o superbohaterach przenosi fabułę we współczesne czasy. Inaczej ciągle siedzielibyśmy w latach 30.-tych i oglądalibyśmy Supermana dokonującego sabotaży w hitlerowskich obozach wojskowych. xD

ocenił(a) film na 10
DarthDream

a czemu by nie? dobra komedia by wyszla xD