PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=325418}

Thor

2011
6,8 242 tys. ocen
6,8 10 1 242038
5,8 57 krytyków
Thor
powrót do forum filmu Thor

Który jest dla was bardziej pociągający ? Thor czy Loki?.Odpowiadajcie krótko.

Ja wybieram Lokiego ;)

nowokaina

A tam gadasz ...teraz to tak mówisz żeby mi doje..ać ;) a prawda taka że świat nie jest sprawiedliwy ale wyważony jeden dostaje urodę drugi osobowość inteligencję czy jak tam inaczej tego nie nazwiesz i każdy czymś wyrównuje szanse ;) innych przypadków niema a jeśli są powinny być usuwane ;) for more forseable future ;)Ja z kolei nigdy np nie miałem okazji "przespać" się z dziewczyną moich marzeń Agatą ;)(to nie żadna top modelka czy aktora ..normalna laska z starej szkoły) niestety jako przedstawiciel Homosapiensbrzydalus :] nie dostałem tej szansy choć pewnie pół Woodstocku z nią spało ..i weź mi to wyjaśnij czym w takiej sytuacji kierują się kobiety o co w tym chodzi ....meczy mnie to jakiś czas już.

ocenił(a) film na 6
Norven

Nie piszę tego, aby Ci, jak to piszesz, doje...ać, ponieważ nade wszystko nie wiem, jak wyglądasz i do jakiej kategorii się zaliczasz. Ale wiem, że świat nie jest taki prosty, aby dzielić facetów na przystojnych i beznadziejnych w łóżku oraz brzydkich i świetnych. Nigdy nie spotkałeś nikogo, kto byłby np. jednocześnie brzydki, tępy i niewychowany? Natura nie obdarza talentami równo, niektórzy nie dostają nic, inni full zestaw, a jeszcze inni po trochu.

Nie wiem, czym się kierują inne kobiety. Każdy człowiek ma inne priorytety, czegoś innego oczekuje i na co innego zwraca uwagę. Są ludzie, którym nie przeszkadza nawet wygląd trolla, bo to nie jest dla nich ważne i są tacy, dla których wady w powierzchowności są nie do przeskoczenia.

nowokaina

Oj droczę się tylko tak z tobą dla żartu ..nie bierz wszystkiego śmiertelnie na serio ;)
Tak pokrótce bo nie chce mi się rozwlekać to masz rację ..choć to smutne i przerażające ...
niektórzy mówią że jestem powyższym uosobieniem ;) tych że wad ;P
Jako kobieta sądziłem że będzie ci prosto od szyfrować jej zamiary logikę postępowania ..itd ale tak po prawdzie to i tu masz racje chyba nigdy się nie dowiem dlaczego 100 innych facetów mogła to z nią zrobić rzecz jasna w trakcie związku a ja nie byłem nawet brany pod uwagę no ale cóż taka karma dobra miłego po południa życzę i więcej zaufania do Lokiego ;) to świetny anty bohater ;)

ocenił(a) film na 7
nowokaina

Naprawdę pojawiały się w fandomie takie stwierdzenia, że "ślinienie się do Thora oznacza, że lecisz na tępych koksów"? Nie spotkałam się jeszcze z tym :P

ocenił(a) film na 6
_molka

Nie dosłownie, ale taki jest sens...

Loki- Hiddleston genialnie wykreował postać, przyćmił Thora! Jako Loki jest bardzo pociągający, to spojrzenie, ten uśmiech i cała jego postawa sprawia, że nie można wzroku od niego oderwać :) Długo opierałam się temu szaleństwu wokół Hiddleston'a, ale już po paru min spędzonych na Tumblr poddałam się :D

ocenił(a) film na 10
Leni

I prawidłowa postawa :)

użytkownik usunięty
Loki_Qessa

Ja w ogóle mam słabość do brytyjskich aktorów z Tomem na czele.On dał duszę (choć rogatą) osobie Lokiego.Nie wyobrażam sobie nikogo innego w tej roli :) .

ocenił(a) film na 10

Któż jak nie Tom mógł obdarzyć tę postać takim uśmiechem, który w rzeczy samej, również nadaje mu niezwykłego charakteru ;)

Loki_Qessa

JA mężczyzna nie zainteresowany hymmm w sexualnym wymiarze Tomem podtrzymuje te słowa ! ;) Świetny aktor (zgadza się przyćmił Hemswortha i jego Thora )stworzył Lokiego od podstaw dał mu duszę głębie i na nowo go wykreował ..mało tego stworzył bohatera romantycznego za którym dziewczęta szaleją ;) a przypomnijmy w dzisiejszych czasach bohater romantyczny nie wzbudza tylu emocji co kiedyś w czasach romantyzmu ..raczej wręcz przeciwnie dziś taki ktoś jest raczej odbierany negatywnie ..więc tym bardziej większe brawa dla tego aktora :]!

ocenił(a) film na 10
Norven

I właśnie po tym można poznać prawdziwy talent - kreuje postać w taki sposób, że nie można wyobrazić sobie nikogo innego w tej roli. I potrafi przyćmić nawet głównego bohatera, bo przynajmniej uważam, że rola Lokiego ma w sobie więcej ekspresji i pociągającej tajemniczości niż Thor.

Loki_Qessa

Owszem Loki jest bardziej złożoną ...skomplikowaną i ciekawszą postacią ;)ale Thor też jest fajny...podejrzewam że ze zgoła odmiennych powodów dla ciebie i dla mnie ;) Dla kobiet Thor to sexowne ciacho i generalnie to stanowi dla nich największy afrodyzjak clue które przykuwa ich uwagę ....dla mnie faceta ..bohater jakim chce być każdy mężczyzna :] waleczny bohaterski niezłomny zawsze zwycięski taki na którego widok kobiecie nóżki miękną ;) itd Loki uosabia te same cechy te same potrzeby tylko dla tych mężczyzn którzy nie dostali tyle od życia co "Thorowie" ;) i mają bardziej mroczną naturę cenią sobie inteligencje i przebiegłość nawet czasem nad ..brutalną fizyczną siłę ;)
Pozdrawiam. Trzeba oddać .. Tomowi że wielkim aktorem jest. fajnie gdyby w The Avengers II ...Thor i Loki stanęli jako bracia razem do walki i Loki by się odkupił i został księciem Asgardu ;)

ocenił(a) film na 9
Norven

Szczerze mówiąc sama chciałabym zobaczyć jakiś dobry czyn Lokiego i jego współpracę z bratem. Thor cały czas o niego walczył, ponieważ też widział, ze on nie jest przecież taki, jaki ostatnimi czasy się pokazywał. Znał go od małego, więc...
Nie miałabym nic przeciwko braterskim scenom. Ale tak czy inaczej jest bardzo ciekawą postacią. Po nim nigdy nie wiadomo czego się spodziewać. Thor jest w porządku, ale jak to bohater pozytywny (którego zachowanie i tak może wkurzać czasami xD ) nie zrobi nic, co by wykraczało poza pewną ramę. Ale razem stworzyliby genialny duet, uzupełnialiby się :] Pomarzyć można :D

ocenił(a) film na 10
Gulsonowa

E, nie. Loki jako dobry bohater nie byłby sobą...

ocenił(a) film na 9
Lunus_13

Nikt nie powiedział, ze dobrym bohaterem. Są sytuacje, gdy nawet postać negatywna musi zrobić coś wbrew sobie i łączyć siły z kimś innym :]

ocenił(a) film na 10
Gulsonowa

W takim razie jestem za ;)

ocenił(a) film na 7
Leni

Taaak, tumblr teraz szaleje na jego punkcie, ale to dobrze :D Noo i zgadzam się z Tobą :)

ocenił(a) film na 9
Leni

Polać jej! xD

ocenił(a) film na 7
Leni

dokładnie! każdy ma inny gust, ale Loki kreowany przez Toma jest świetny ;) nic, tylko się nim zajadać :P Thor jest zbyt przyziemny

ocenił(a) film na 8

Thor. Chociaż do Lokiego nic nie mam.

ocenił(a) film na 4

Thor, ach, zdecydowanie jeden z najseksowniejszych superbohaterów, choć wolę Kapitana Amerykę - ach ci blondyni :) Loki zupełnie mi się nie podoba.

użytkownik usunięty

OFC LOKI! <3

ocenił(a) film na 10

http://www.youtube.com/watch?v=W63T7nxhXcA&list=FLQPdYHoaUkHaDhwQ7xph8Zg&index=1 &feature=plpp_video
Osobiście zwariowałam na punkcie tego filmiku :) Nie mogę przestać go oglądać. Polecam wszystkim fankom Lokiego/Toma :D

Loki_Qessa

A Fani ? Toma ? ;P ...... mam pytanie skąd jest fragment filmu z 1 : 45 i 2 : 11 ? :O http://www.youtube.com/watch?v=x365FyU3PMw&feature=related z tego linku ...? :O

ocenił(a) film na 10
Norven

Fani również :D Ten fragment pochodzi z Thora, tyle, że ze scen usuniętych :)

Loki_Qessa

Jest Thor Extendent ?

ocenił(a) film na 10
Norven

http://www.youtube.com/watch?v=o7BG-f5yjN0

Loki_Qessa

No nie wierze takie dobre sceny ..i powycinali ...jak zwykle w powrocie Króla też całą masę zaje..scen wycieli ..nie mogę ..fajnie się Selvig ..z Thorem nachlał ;P No i Loki psotnik jak zwykle i to było słodkie ;) z tą braterską przyjaźnią ;) No i scena z Odynem wszech ojcem kozacka ..jak z Asgardu obserwował Thora w Midgardzie Anthony Hopkins to jednak klasa sama w sobie.

ocenił(a) film na 10
Norven

Najlepsza jest scena przed koronacją, no tego to nie mogę przeboleć ... Wyciąć coś takiego?!

Loki_Qessa

Nom dokładnie no i z tymi przydupaskami Thora też fajne sceny ;)

ocenił(a) film na 10
Norven

Wszystkie były za dobre, aby je wyciąć :D

Loki_Qessa

True dobra ..niechaj moc Asgardu będzie z tobą życzę słodkich snów o Lokim ponieważ i ja udaje sie na spoczynek ;)

ocenił(a) film na 7

zdecydowanie Loki :)

ocenił(a) film na 10

Jasne, że Loki. Od początku, bez zastrzeżeń. (AThora nie cierpię, bez obrazy dla jego fanek...)

ocenił(a) film na 10

od początku Loki i tylko on :)

ocenił(a) film na 9

100 razy Loki :3

I`m so Loki, Loki ,Im so lovely lovely ;)

ocenił(a) film na 10

When I step out of the portal,
Yeah , This is what I see
The Avengers and my brother
All gunnin' for me
Got an army and some magic
And I ain't afraid to
Show it
Show it
Show it
I'M LOKI AND I KNOW IT!

Loki_Qessa

hahaha
just livin' la vida Loki

ocenił(a) film na 9
Leni

And I'm crazy, but you like it... Loki, Loki, Loki xD

P.S. ale nam się playlista zrobiła xD

ocenił(a) film na 10

oczywiście że LOKI<3 te jego oczy... i ten zniewalający uśmiech

ocenił(a) film na 10

http://media.tumblr.com/tumblr_ltkfi3sHgl1qamvs9.gif
Tu mamy coś co fanki Toma powinno zwalić z krzeseł :D Przynajmniej taka była moja reakcja

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 10

świetne<3

Loki_Qessa

:)
zajęty robieniem sobie zdjęć :D
[url]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4gdw244ML1qd5525o1_500.jpg[/url]

ocenił(a) film na 10
Leni

Czego się nie robi dla fanek :D

ocenił(a) film na 8

Od pierwszej minuty filmu - Thor *_*

ocenił(a) film na 10

http://www.youtube.com/watch?v=JESu8WVYtI0
cudny uśmiech:)

martusik_42

http://www.youtube.com/watch?v=HUfeMVAyfzI :)

ocenił(a) film na 9

Loki!!!! Bez dwóch zdań, on on i tylko on wyłącznie. Jest jak magnez, od samego początku przyciąga uwagę i -o mój boże- ten złowieszczy cwaniacki uśmiech -umiera- ... Loki właśnie ma "to coś", którego nikt nie potrafi nazwać...