w końcu płacili jej dobrze, dobrze jej bylo, heroina daje superodlot no i oko....To oko za oko.
Wykol je alfonsowi! Ale nie..........ona morduje jak nazistowskie zwierze i jeszcze konia
angazuje. To symbol nadchodzącej epoki Rzeczpospolitej Babskiej gdzie [bao]baby bija, rządzą i zabijają a faceci kwiczą.
Degrengolada i zgnicie JEJ a nie tych dżentelmenów!
ty za to swoją wypowiedzią wybitnie potwierdzasz, że facetem nazwać cię nie można. Jesteś właśnie wodą na młyn feministek i... (tu następują wyrażenia, które spowodowałyby natychmiastowy ban mojej osoby- a tego nie jesteś wart), bo oszołomstwo napędza oszołomstwo. Tyle w temacie
Dobre pytanie. Dla mnie jest oczywiste, że jej jako osobie zmuszanej do prostytucji, upokarzanej, mogło zależeć na zemście, a zwłaszcza na alfonsie i jej stałych klientach. A sami "dżentelmeni" albo skąpi, albo mało kasiaści, albo mało rozgarnięci, że z tak słabo zaopatrzonym alfonsem się kumają.
mam zapłon...
schiz by dziękował za heroinkę, która, jak schiz dobrze wie, " daje superodlot". Ale to to już jest z ludźmi, których "baby bija".
Wie ktoś może czy da się gdzieś zdobyć ten film?Chciałbym sobie obejrzeć, a dopiero teraz wpadłem na ten tytuł.
http://viooz.co/movies/9052-thriller-a-cruel-picture-1974.html ( z angielskimi napisami, polską wersję ciężko znaleźć)