PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=146756}
5,8 555  ocen
5,8 10 1 555
5,8 5 krytyków
Thriller - en grym film
powrót do forum filmu Thriller - en grym film

w końcu płacili jej dobrze, dobrze jej bylo, heroina daje superodlot no i oko....To oko za oko.
Wykol je alfonsowi! Ale nie..........ona morduje jak nazistowskie zwierze i jeszcze konia
angazuje. To symbol nadchodzącej epoki Rzeczpospolitej Babskiej gdzie [bao]baby bija, rządzą i zabijają a faceci kwiczą.

Degrengolada i zgnicie JEJ a nie tych dżentelmenów!

ocenił(a) film na 9
schiz

ty za to swoją wypowiedzią wybitnie potwierdzasz, że facetem nazwać cię nie można. Jesteś właśnie wodą na młyn feministek i... (tu następują wyrażenia, które spowodowałyby natychmiastowy ban mojej osoby- a tego nie jesteś wart), bo oszołomstwo napędza oszołomstwo. Tyle w temacie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
schiz

???
Jeśli to żart, to raczej dość niesmaczny i nieśmieszny...

ocenił(a) film na 2
Khaosth

co ma byc zartem?

ocenił(a) film na 1
schiz

Dobre pytanie. Dla mnie jest oczywiste, że jej jako osobie zmuszanej do prostytucji, upokarzanej, mogło zależeć na zemście, a zwłaszcza na alfonsie i jej stałych klientach. A sami "dżentelmeni" albo skąpi, albo mało kasiaści, albo mało rozgarnięci, że z tak słabo zaopatrzonym alfonsem się kumają.

mam zapłon...

Khaosth

schiz tego nie zrozumie. Nie zauważyłeś że to dewiant o bardzo małym rozumku

ocenił(a) film na 6
max_38

schiz by dziękował za heroinkę, która, jak schiz dobrze wie, " daje superodlot". Ale to to już jest z ludźmi, których "baby bija".

ocenił(a) film na 2
kangur_msc_CM

ciebie baby bija? mnie nie.
heroinka jest super. powinna dziekowac!!!!!!!!!!!

schiz

Wie ktoś może czy da się gdzieś zdobyć ten film?Chciałbym sobie obejrzeć, a dopiero teraz wpadłem na ten tytuł.

ocenił(a) film na 6
VdV23

http://viooz.co/movies/9052-thriller-a-cruel-picture-1974.html ( z angielskimi napisami, polską wersję ciężko znaleźć)

pykabeata

Dziękuję ślicznie ;*

schiz

Z takim entuzjazmem się wypowiadasz że pewnie byś pociągnął za heroinkę, co?

ocenił(a) film na 2
schiz

Zabawny komentarzyk XD