Przynajmniej tym razem druga część na następny dzień, a nie po tygodniu przerwy ;)
Oglądałam ten film setki razy i wciąż mnie urzeka tak samo. Już wiem, że oglądnę i za tydzień :) To jest właśnie klasyk!
przepraszam, że się czepiam, ale jestem wyczulona na tym punkcie :) miłego dnia ! :)
Ależ nie ma za co. Bardzo dziękuje za zwrócenie uwagi :) Sama nie cierpię takich błędów, nie wiem jak go mogłam popełnić :(
Coś podejrzewam, że też się skuszę. Niestety, bo wcale nie chcę tego oglądać kolejny raz, ale już się obawiam, że siła wyższa zadziała i włączę...A jak włączę, to już nie będę potrafiła zrezygnować. Dlaczego oni znów musieli to dać!!? A jeśli już to dlaczego na Polsacie?
;( Najgorszy program.
Jest w czołówce jeżeli chodzi o częstotliwość, no bo co puszczają częściej? Wiadomo są jeszcze Pottery, Keviny i parę innych... Oczywiście jeśli mowa o standardowych kanałach, bo na takim TCM to w kółko to samo puszczają.
Ace Ventura leci zwykle co miesiąc na którymś z kanałów
jak nie na TVP to na Polsacie, Pulsie albo TV4
Tym razem nie oglądam. 3 razy już widziałem.
Jak możecie, to wejdźcie w link, który znajduje się na moim profilu. Z góry dziękuje.
ja już nawet nie wiem ile razy to oglądałam. i za każdym razem wzrusza mnie ta sama scena. Gdy starsze małżeństwo zamiast się ratować kładzie się do łóżka by wspólnie umrzeć... ale to dopiero dzisiaj
Tylko 3 ? Ja widziałam już 18 razy w przeciągu 2 lat , ale przed nami jeszcze wakacje C:
Też się zdziwiłam, że tak mało ;p Chociaż mam znajomego, który twierdzi, że jeszcze nigdy tego nie oglądał. Czyli można ;)
Tak, ale oczywiście geniusze z polsatu puszczaja film w 2 czesciach (2ga nastepnego dnia)....NO COMMENTS....
Ja narazie oglądałem tylko 1 raz na polsacie rok temu;D,cały czas miałem nadzieje,że Dicaprio przezyje.......
Polsatowy lektor mnie dobija. I tłumaczenie jest jakieś dziwne ;f narzekam bo psuje to odbiór. I znowu film podzielony na 2 części. Groteska jakaś.
Ty normalna jestes ? Wlasnie polsatowy lektor jest ok! ten od mody na sukces, ale właśnie on pasuje do takich romantycznych, a nie Gudowski z dvd!!
A gdzie napisałam, że ten od mody na sukces jest lepszy? Po prostu słyszałam lepszych lektorów, i mam prawo nie lubić polsatowego lektora, dla mnie on zabija film. Masz prawo się nie zgadzać, ale cholera weź nie atakuj kogoś kto ma inną niż ty opinię.
Na Polsacie to się też fajnie kończą filmy. Napisy zapier***dzielają jak dzikie i zamiast piosenki gość nawija "Juz jutro w Polsacie..." =D
I po raz kolejny wyruszyłem w rejs po Północnym Atlantyku na najbezpieczniejszym statku świata z Jaśnie Państwem :) Po raz kolejny dane mi przechadzać się kunsztownie wykonanymi renesansowymi, barokowymi tudzież klasycystycznymi pokładami wypełnionymi po brzegi modną prosto z Paryża. Po raz kolejny dane jest mi podziwiać prawdziwe uczucie przepełnione luksusem, blichtrem, odrealnieniem wywołującym u mnie całą gamę uczuć.