7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790083
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic
ocenił(a) film na 10
youarenotalone18

Naturalnie! Nie da się nie obejrzeć klasyki.

użytkownik usunięty
youarenotalone18

Przynajmniej tym razem druga część na następny dzień, a nie po tygodniu przerwy ;)

ocenił(a) film na 10
youarenotalone18

Oglądałam ten film setki razy i wciąż mnie urzeka tak samo. Już wiem, że oglądnę i za tydzień :) To jest właśnie klasyk!

ocenił(a) film na 8
Lineczka_filmweb

"obejrzę", nie "oglądnę" :D

ocenił(a) film na 10
pasiap1902

O mamuś co za błąd! Dzięki wielkie za zwrócenie uwagi :)

ocenił(a) film na 8
Lineczka_filmweb

przepraszam, że się czepiam, ale jestem wyczulona na tym punkcie :) miłego dnia ! :)

ocenił(a) film na 9
pasiap1902

Oczywiscie Czwartek Polsat 20:00 siedzimy i ogladamy :)

ocenił(a) film na 10
pasiap1902

Ależ nie ma za co. Bardzo dziękuje za zwrócenie uwagi :) Sama nie cierpię takich błędów, nie wiem jak go mogłam popełnić :(

użytkownik usunięty
youarenotalone18

Coś podejrzewam, że też się skuszę. Niestety, bo wcale nie chcę tego oglądać kolejny raz, ale już się obawiam, że siła wyższa zadziała i włączę...A jak włączę, to już nie będę potrafiła zrezygnować. Dlaczego oni znów musieli to dać!!? A jeśli już to dlaczego na Polsacie?
;( Najgorszy program.

ocenił(a) film na 8
youarenotalone18

Chyba najczęściej pokazywany film w TV

Sparow5

Titanic był ostatnio ponad rok temu. Nie wiem czy to często.. Moim zdaniem tak akurat

ocenił(a) film na 8
youarenotalone18

Jest w czołówce jeżeli chodzi o częstotliwość, no bo co puszczają częściej? Wiadomo są jeszcze Pottery, Keviny i parę innych... Oczywiście jeśli mowa o standardowych kanałach, bo na takim TCM to w kółko to samo puszczają.

użytkownik usunięty
Sparow5

Ostatni Mohikanin.

Sparow5

Ace Ventura leci zwykle co miesiąc na którymś z kanałów
jak nie na TVP to na Polsacie, Pulsie albo TV4

ocenił(a) film na 8
youarenotalone18

Tym razem nie oglądam. 3 razy już widziałem.
Jak możecie, to wejdźcie w link, który znajduje się na moim profilu. Z góry dziękuje.

użytkownik usunięty
mucka77777

Tylko 3? ;D

ocenił(a) film na 8

Jednak obejrzałem znowu czyli już 4.

ocenił(a) film na 10
mucka77777

ja już nawet nie wiem ile razy to oglądałam. i za każdym razem wzrusza mnie ta sama scena. Gdy starsze małżeństwo zamiast się ratować kładzie się do łóżka by wspólnie umrzeć... ale to dopiero dzisiaj

użytkownik usunięty
Kasia_Piesik1990

To wzruszenie ciągle przed Tobą.
Też zawsze zwracam uwagę na ten moment.

użytkownik usunięty
mucka77777

U mnie też będzie jakoś 4, 5 maksymalnie. To chyba jeszcze nie tak wiele...;)

użytkownik usunięty
mucka77777

Tylko 3 ? Ja widziałam już 18 razy w przeciągu 2 lat , ale przed nami jeszcze wakacje C:

użytkownik usunięty

Też się zdziwiłam, że tak mało ;p Chociaż mam znajomego, który twierdzi, że jeszcze nigdy tego nie oglądał. Czyli można ;)

użytkownik usunięty

Mój znajomy podobnie więc go namówiłam i okazało się że mu się spodobało c:

ocenił(a) film na 10
youarenotalone18

Polecam odpłynąć Titaniciem ale w 3D,o 3 razy większe emocje;)

youarenotalone18

Tak, ale oczywiście geniusze z polsatu puszczaja film w 2 czesciach (2ga nastepnego dnia)....NO COMMENTS....

ocenił(a) film na 8
mojeprywatnekonto

Ja narazie oglądałem tylko 1 raz na polsacie rok temu;D,cały czas miałem nadzieje,że Dicaprio przezyje.......

ocenił(a) film na 8
youarenotalone18

Polsatowy lektor mnie dobija. I tłumaczenie jest jakieś dziwne ;f narzekam bo psuje to odbiór. I znowu film podzielony na 2 części. Groteska jakaś.

Moai

Ty normalna jestes ? Wlasnie polsatowy lektor jest ok! ten od mody na sukces, ale właśnie on pasuje do takich romantycznych, a nie Gudowski z dvd!!

ocenił(a) film na 8
szulimka

A gdzie napisałam, że ten od mody na sukces jest lepszy? Po prostu słyszałam lepszych lektorów, i mam prawo nie lubić polsatowego lektora, dla mnie on zabija film. Masz prawo się nie zgadzać, ale cholera weź nie atakuj kogoś kto ma inną niż ty opinię.

użytkownik usunięty
Moai

I jak zwykle przerwany w tym samym genialnym momencie ;DD

ocenił(a) film na 8

Ehe ekstra efekt byśmy mogli wyczuć napięcie ;f

użytkownik usunięty
Moai

Na Polsacie to się też fajnie kończą filmy. Napisy zapier***dzielają jak dzikie i zamiast piosenki gość nawija "Juz jutro w Polsacie..." =D

ocenił(a) film na 10
youarenotalone18

I po raz kolejny wyruszyłem w rejs po Północnym Atlantyku na najbezpieczniejszym statku świata z Jaśnie Państwem :) Po raz kolejny dane mi przechadzać się kunsztownie wykonanymi renesansowymi, barokowymi tudzież klasycystycznymi pokładami wypełnionymi po brzegi modną prosto z Paryża. Po raz kolejny dane jest mi podziwiać prawdziwe uczucie przepełnione luksusem, blichtrem, odrealnieniem wywołującym u mnie całą gamę uczuć.

tomb2525

I jak zwykle wzruszył, czekamy na jutro:D

ocenił(a) film na 10
pepetka1

Na dziś hehe :D klasyk dobry film chętnie zobaczę go poraz 3-4

użytkownik usunięty
tomb2525

"Minęły 84 lata a ja wciąż czuję zapach świeżej farby, porcelanowa zastawa była nowiusieńka, pościel - nigdy nie używana." ;)