Według strony merlin.pl:
NOWE MATERIAŁY DOKUMENTALNE: TITANIC ? refleksje (HD) ? fascynująca podróż przez plan
zdjęciowy i kolejne etapy produkcji. TITANIC: Ostateczne Słowo z udziałem Jamesa Cameron
(HD) ? Wyprodukowany przez National Geographic program przedstawiający opinie wiodących
światowych ekspertów dotyczące przyczyn zatonięcia ?niezatapialnego? statku. 29 scen
niewykorzystanych (HD), Alternatywne zakończenie (HD), Ponad 60 reportaży spoza kadru, Rzut
oka na przełomowe efekty specjalne, Ponad 1000 fotosów, 3 komentarze i wiele więcej!
Czas trwania: 03:14:00
Dźwięk: angielski DTS-HD-MA 5.1, angielski DD 2.0, polski DD 5.1, rosyjski DTS 5.1, ukraiński
DD 5.1
Format: 16:9
Napisy: angielskie, polskie, rosyjskie, arabskie, bułgarskie, estońskie, hebrajskie, islandzkie,
łotewskie, litewskie, portugalskie, ukraińskie
Mam pytanie o dodatki, niby w opisie coś jest, ale zastanawiam się jak wygląda kwestia
językowa przy dodatkach. Czy napisy są przy wszystkich, które są (jak nie polskie, to chociaż
angielskie) Ma ktoś tę wersję blu-raya, żeby sprawdzić?
Ja kupiłem ten zestaw. Co do wyglądu pudełka i wnętrza to Mega zestaw jak na 60 zl.
Jak na razie widziałem tylko godzinny reportaż o tym jak całyfilm ppowstawał o zrobiło to na mnie ogromne wrażenie, wypowiedzi aktorów, choć brakowało mi wypowiedzi DiCaprio. Wersja w Full HD miażdży wszystko! Żałuję że nie byłem w kinie jak było w 3D. Nie ważne czy jesteś fanem czy nie się ten film trzeba mieć w swojej bibliotece. Juz się nie mogę doczekać aż włączę cały film.
mam pytanko, czy te 29 scen niewykorzystanych można włączyć aby się wyświetliły razem z podstawowąj wersją? Czy można je wyłącznie oddzielnie obejrzeć?
Tego nie wiem bo nie sprawdzalem, oglądałem 1h nagranie z produkcji filmu i tam były napisy pl
dzięki! a możesz mi powiedzieć, jak je włączyłeś aby leciały razem z filmem? Posiadam zestaw 4 płytowy tego filmu także z dodatkami wszystkimi, ale wszystko nagrane jest na blu-ray niestety nie mogę obejrzeć i sam sprawdzić .. ponieważ nie posiadam jeszcze odtwarzacza blu-ray. :D
wszystkie dodatki mają napisy pl?! dzięki wielkie!!! pojutrze pojadę do sklepu :D