Wlasnie widzialam zwiatun drugiej czesci Titanica :) Zapowiada sie dosc ciekawie ;) Latem ma ten film trafic do kin ale za granica, zobaczymy kiedy do nas dotrze ;)
Taak ja tez widziałam zwiastun dwójki .. Hm. może być ciekawy ale 1 nie dorówna .. a tu link do zwiastunu jeśli by ktoś chciał -)
http://www.akuku.pl/link_frameset.php?strHref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwat ch%3Fv%3DIKZUrnYGk1M [www.akuku.pl/link_frame...]
dobre.. ;D zwlaszcza ta jego przerazona minka i wpisywanie Rose De Witt Bukater do wyszukiwarki ;))
Jack's back ;))
Ktoś tu chyba kocha Jacka do szaleństwa i nie chce przyjąć do wiadomości, że jednak zginął... Od razu widać, że to podróba :D!
Ten niby zwiastun 2 części to zlep wielu filmów...
Komuś się naprawde nudzi...
a co do Titanica to mineło już 9 lat gdy widziałem go po raz pierwszy...
Cudowny film, najlepsza rola L.DiCaprio...
Pozdrawiam serdecznie
Ale ktos to zajebiscie zrobil i bardzo mi sie spodobala ta nowa wersja piosenki Celine Dion. Naprawde ktos sie postaral:)respekt dla niego
No nie jestem do końca przekonana, czy to jest przeróbka... A może to jednak faktycznie druga część, ale..: z jednej strony to po co mieliby robić drugą część, skoro pierwsza była na faktach autentycznych, a druga byłaby przecież zmyślona. Ale z drugiej strony to nie wygląda na przeróbkę, bo np. ktoś tam mówi temu Di Caprio, że Rose nie żyje, a skąd by ktoś wziął taką kwestie ;) I jeszcze to odmrażanie Di Capria... Albo ten nagrobek Rose... Ja tam z resztą sama już nie wiem :P
Hehe, faktycznie przeróbka :D Świetnie zrobiona!!! Ktoś naprawdę odwalił kawał dobrej roboty ;) Super :D
człowieku ale Super normalnie,a widzieliscie fragmęty innych filmow np. Skazani na Shawshank lub Romeo i Julia. Ludzie jeżeli to powstanie to będzie film jaki jeszcze nie było.No pomyślcie straszne gowniana fabula (jacka rozmrozili i on sie nie umie znales w normalnym swiecie) ale kurde to jest takie super ze asz sie zla w oku kręci!! Jak ja bym chail by to wyszlo nawet jezeli to ma byc najgorszy sequel swiata hehe:P
Fajny filmik.. jeden błąd (może nie jedyny)... gdy my widzimy na ekranie twarz Jacka zamrożonego pod wodą (ok. 1 min 20 s filmiku) szef całej ekspedycji na ekranie (znajduje się za nim również) widzi sejf, czyli motyw z pierwszej i jedynej części Titanica ;)
Druga czesć tytanica :D hehe wskrzeszenie Jacka nie bylo by normalne, aczkowiek obojzal bym taka druga czesc... :) chocby po to, aby sie posmiac