7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790102
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Wlasnie widzialam zwiatun drugiej czesci Titanica :) Zapowiada sie dosc ciekawie ;) Latem ma ten film trafic do kin ale za granica, zobaczymy kiedy do nas dotrze ;)

olka333

Taak ja tez widziałam zwiastun dwójki .. Hm. może być ciekawy ale 1 nie dorówna .. a tu link do zwiastunu jeśli by ktoś chciał -)

http://www.akuku.pl/link_frameset.php?strHref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwat ch%3Fv%3DIKZUrnYGk1M [www.akuku.pl/link_frame...]

nath

A tak na serio to nie był prawdziwy zwiastun tylko przeróbka . XD ..

Ale bardzo fajna ;]

ocenił(a) film na 10
nath

Obejrzałem ten zwiastun, niezła beka! He,he

ocenił(a) film na 10
lukasz_lange4

dobre.. ;D zwlaszcza ta jego przerazona minka i wpisywanie Rose De Witt Bukater do wyszukiwarki ;))
Jack's back ;))

olka333

Hehehe... świetne! Zwłaszcza sceny wydobywania Jacka z lodu...

ocenił(a) film na 10
Gladka

Ktoś tu chyba kocha Jacka do szaleństwa i nie chce przyjąć do wiadomości, że jednak zginął... Od razu widać, że to podróba :D!

ocenił(a) film na 10
captain_cassidy1912

ja sie z tym nigdy nie pogodze ;))

jak na podrobe to i tak dobrze zrobione

użytkownik usunięty
liberty86

Ten niby zwiastun 2 części to zlep wielu filmów...
Komuś się naprawde nudzi...
a co do Titanica to mineło już 9 lat gdy widziałem go po raz pierwszy...
Cudowny film, najlepsza rola L.DiCaprio...
Pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) film na 8
olka333

Ale ktos to zajebiscie zrobil i bardzo mi sie spodobala ta nowa wersja piosenki Celine Dion. Naprawde ktos sie postaral:)respekt dla niego

ocenił(a) film na 10
raphiX

No nie jestem do końca przekonana, czy to jest przeróbka... A może to jednak faktycznie druga część, ale..: z jednej strony to po co mieliby robić drugą część, skoro pierwsza była na faktach autentycznych, a druga byłaby przecież zmyślona. Ale z drugiej strony to nie wygląda na przeróbkę, bo np. ktoś tam mówi temu Di Caprio, że Rose nie żyje, a skąd by ktoś wziął taką kwestie ;) I jeszcze to odmrażanie Di Capria... Albo ten nagrobek Rose... Ja tam z resztą sama już nie wiem :P

ocenił(a) film na 10
meell

Hehe, faktycznie przeróbka :D Świetnie zrobiona!!! Ktoś naprawdę odwalił kawał dobrej roboty ;) Super :D

ocenił(a) film na 7
meell

człowieku ale Super normalnie,a widzieliscie fragmęty innych filmow np. Skazani na Shawshank lub Romeo i Julia. Ludzie jeżeli to powstanie to będzie film jaki jeszcze nie było.No pomyślcie straszne gowniana fabula (jacka rozmrozili i on sie nie umie znales w normalnym swiecie) ale kurde to jest takie super ze asz sie zla w oku kręci!! Jak ja bym chail by to wyszlo nawet jezeli to ma byc najgorszy sequel swiata hehe:P

ocenił(a) film na 10
raphiX

Ta nowa wersja nazywa się Cuca Dance Mix i jest juz dosyc stara:D

olka333

Titanic zatonął, DiCaprio gryzie muł - jaki sens ma sequel? IMO nie będzie.

Zdenio

Fajny filmik.. jeden błąd (może nie jedyny)... gdy my widzimy na ekranie twarz Jacka zamrożonego pod wodą (ok. 1 min 20 s filmiku) szef całej ekspedycji na ekranie (znajduje się za nim również) widzi sejf, czyli motyw z pierwszej i jedynej części Titanica ;)

olka333

Super kawał primaaprilisowy. Zdrowo się uśmiałam

ocenił(a) film na 10
achata

Druga czesć tytanica :D hehe wskrzeszenie Jacka nie bylo by normalne, aczkowiek obojzal bym taka druga czesc... :) chocby po to, aby sie posmiac

olka333

hej gdzie widzalas ten zwiastun? tez bym sobie obejrzala. prosze o odpowiedz

olka333

ten zwiastunik jest awesome, mogliby nakręcić taki film :)

noirperle

jej, ale ten niby zwiastun jest śmieszny:D:D:D:D:D strasznie śmieszny:D

olka333

tu jest link do zwiastunu http://www.collegehumor.com/movies/1679854/ [www.collegehumor.com/mo...] :) Swietny