7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790065
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Bedac w wodzie pan Dawnson telepal sie z zimna jak glupi a przecierz obok
niego plywal ktos kto mial kamere(pewnie na motorowce, bo nie wierze ze mogl
on sfilmowac te wszystkie ujecia plywajac zabka) .Jack raz dwa wskoczyl by do
motorowki i happy end a tak utonol. Luka w scenariuszu pana Camerona czy brak
logicznego myslenia?

Heraklit_z_Efezu

.............nie wiem czy jesteś trollem czy po prostu nie wiesz ale akcja filmu działa się w 1912 roku a więc skąd miałaby się tam znaleźć motorówka i do tego koleś z kamerą? (chyba, że taką na korbkę).

A tak poza tym scenę o którą Ci chodzi nagrywano w studiu filmowym z wodą sięgającą co najwyżej do klatki piersiowej i z zielonym tłem imitującym to co widzisz na filmie.
Na pewno nikt by się nie zorientował, że na filmie dziejącym się w 1912 roku jest motorówka i zabrała by Jacka i Rose prosto w stronę wschodzącego słońca...

szczyp24

Ostatnio puszczali w kinach w 2012 wiec mial normalna kamere i motorowke. To jakim codem on to ol skoro woda siegala do klatki piersiowej Sherlocku? Ps tlo bylo ciemne, musiales ogladac rekonstrukcje zdarzen.

ocenił(a) film na 7
Heraklit_z_Efezu

Podobno na motorówce nie było już miejsca a kamerzysta był pijany i ledwo co trzymał kamere nie mówiąc juz o ratowaniu , dlatego jack utonął

malowany

To jest mozliwe bo tam bylo wiecej topiacych sie.

ocenił(a) film na 10
Heraklit_z_Efezu

Serio? Myślisz, że jak filmowali tak, żeby wszystko wyglądało realistycznie, aby pokazać tą miłość między nimi, to pozwoliliby mu wsiąść tam i uratować go? Przecież chodziło o to, że tam żadnej kamery nie ma!

One_Direction

Mysle ze chodzilo o statek. Kamery tam byly i sa na to dowody, zapewniam cie.

ocenił(a) film na 10
Heraklit_z_Efezu

Wiem, że tam były kamery, bo inaczej nie zdołali by tak tego nakręcić. Na statek nie mógł wejść i się uratować, ponieważ był już złamany i znajdywał się pod wodą.

użytkownik usunięty
Heraklit_z_Efezu

Chyba im starszy tym jestem bardziej stetryczaly. Twoj post jest tak beznadziejny i zalosny ze az szkoda mi ludzi min siebie ze podejmuja z toba dyskusje. ALez sie usmialem. ha ha ha .

Cieszy mnie to