7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790102
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Słyszałam że na wydaniu DVD zamieszczone jest nowe alternatywne zakończenie TITANICA. Czy ktoś może wie jakie. Napiszcie!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Kasia_89

Już Ci mówię: tak jak w oryginalnym zakończeniu sędziwa Rose chce wyrzucić Serce Oceanu, całe zdarzenie widzi Brock Lovett i jej wnuczka Lizzy myśląc że Rose chce popełnić samobójstwo, jak się okazuje byli oczywiście w błędzie, Rose pokazuje Brockowi i całej reszcie że cały czas miała diament przy sobie, wyjaśnia im również że przybyła tu tylko po to by się go wreszcie pozbyć w wiadomym miejscu, Brock próbuje nakłonić Rose by tego nie robiła i w ostateczności prosi ją o potrzymanie diamentu chociaż przez chwilę w ręku, Rose zgadza się i przekonuje Brocka że najważniejszym skarbem jest życie i każdy nadchodzący dzień, po czym wyrzuca diament do oceanu, część osób jest w szoku a Brock śmieje się z tego wszystkiego, a dalej jest tak samo jak w oryginalnej końcówce; mam nadzieję że chociaż trochę przybliżyłem Ci to zakończenie, pozdro

ocenił(a) film na 10
lukasz_lange4

Dzięki za odpowiedź. Już wiem wszystko co chciałam. Wielkie, wielkie DZIĘKI!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Kasia_89

Mi to drugie zakonczenie w ogole nie pasuje, to znaczy jest fajnie zrobione itd ale nie pasuje do koncowej sceny, po tym jak Rose zasypia. jedyna wada tego normalnego zakonczenia jest to za kolejny raz puszczaja motyw przewodni.. trochge tego za duzo ;)

ocenił(a) film na 10
liberty86

gdzie słyszałaś że jest jakieś nowi zakończenie co morze to nie prawda ??