tak się pytam bo wiem że leciało ale nie miałem czasu.
ja oglądałam, ciekawy, naukowcy od początku śledzą katastrofę Titanica, James Cameron mówi o błędach jakie popełnił przy kręceniu w 1997 roku i o ile dobrze usłyszałam będzie to poprawione w wersji 3d... Tak w ogóle, to jeszcze nic straconego, bo na Nat.Geo cały czas lecą powtórki, a w środę puszczą cały cykl dokumentów o Titanicu, polecam!
Ja również oglądałam. I tak jak Pani powyżej napisała - Cameron przedstawiał katastrofę krok po kroku, i korygował to co prawdopodobnie błędnie przedstawił w filmie. W zasadzie nic nowego nie wniósł, ale mimo wszystko warto obejrzeć dla samych zdjęć wraku.
Dokładnie strasznie ciekawe. Krok po kroku szczegół po szczególe...np. dlaczego maszt osunął sie do tyłu , w jakiej odległości spadały na dno obydwie części titanica, dlaczego rufa jest strasznie zniszczona a kadłub nie aż tak. Mnóstwo bardzo ciekawych rzeczy polecam. Głównym celem grupy ludzi w tym cameron , jest poprawienie animacji, z 1997 ujętej w filmie która ma na celu pokazanie jak najbardziej prawdziwie jak titanic zatonął, naprawde, SCZEGÓLY DETALE DOMYSŁY BURZA MÓZGÓW SUPER POLECAM.
tak może z innej beczki ale może kiedyś wynajdą wechikuł czasu i cofną się żeby zapobiegną różnym katastrofą jakich dał by się uniknąć
podróże w czasie są już możliwe i dawno były zapewne ale nie na naszej palanecie my takiej techniki nie posiadamy przynajmniej oficjalnie
Ja wiem że nie posiadamy na tę chwile takiej technologi ale pomyślcie sobie ilu katastrofom można by było zapobiec. Plus nieźle się obłowić w totolotka o jeden dzień do przodu spowrotem i skreślamy numery super by było
Wczoraj też leciało o 22 ;oo na wspomnianym wyżej przez ciebie kanale co jakiś czas to puszczają podobno Cameron przymierza się do nakręcenia Titanica twierdząc że z filmu Titanic 1997r Nie wiedział wszystkiego o Titanicu twierdzi że zna dużo więcej szczegółów dzisiaj niż 17 lat temu....Zapewne to prawda ale ciekawi czy nowy Titanic był by tak udany jak ten z 1997r