Czy Polsat czy Polsat Film kiedykolwiek puścił film w jednej części czy zawsze się bawią w te śmieszne dzielenie filmu na dwa kawałki?
Hooy tam z polsatem, oglądanie tego filmu z przerwami reklamowymi mija się z celem.
Hah i to jeszcze jedna część powiedzmy w piątek, a druga dopiero za tydzień, w kolejny piątek. Masakra.
nigdy, przecież ten film trwa ponad 3 godziny. Z polsatowskimi przerwami leciałby cały dzień :D
Przynajmniej na Canal+ puszczają cały i to bez przerw reklamowych!! :D btw to przez ostatnie pół roku puszczali bardzo często.
to prawda, kilka dobrych lat temu kiedy mial swoją premierę w ty, leciał w całości, nie liczącoczywiście przerw na reklamy. szkoda, że tylko polsat go wykupił, w tvp człowiek by się nie musiał półgodzinnymi przerwami irytować, pamiętam jak raz podczas pierwszych reklam zdążyłam się wykąpać :)
Tak, przynajmniej raz był, bo wtedy nagrałam ten film na kasecie VHS i mam w całości. Kiedyś dzieciom pokażę (wtedy pewnie Titanic będzie w tv jako serial, bo w dwóch częściach Polsat wcisnąłby za mało reklam;)).
Polsat nigdy nie puści filmu w całości z prostej przyczyny - co prawda jako pierwsza tv na świecie wykupiła licencję do filmu, ale niestety polsatowska licencja zawiera klauzulę, że film musi być dzielony na dwie części. Nie mogą go puścić w całości, bo naruszyliby umowę, a jej zmiana chyba się im nie kalkuluje. Tak gdzieś kiedyś czytałem ;).
W calosci lecial 2.1.2010, 2.6.2012, 9.2.2013, 28.5.2015 (w moje urodziny) oraz 17.4, 1.1.2017 :) Pozdrawiam