czujesz to zaskoczenie? oglądasz jak płyną płyną i płyną i... nic. na końcu dopływają do brzegu ;)
"oglądałam 10 razy i potwierdzam, za każdym razem tonie!"
Obejrzyj 11 raz. Może wtedy nie utonie :D:D
Czy zdajesz sobie sprawę, iż ten suchar był tematem jakiegoś 1000 tematów na tym forum?
proponuję czasem wyjmować kij z dupy. luźniej jest i przyjemniej dla otoczenia ;)
nie musisz czegokolwiek chcieć, by dostawać od ludzi rady, propozycje, sugestie i tony różnych innych rzeczy. aż z ciekawości spojrzałem na datę twojego pierwszego wpisu w tym wątku - 11maja. dziś jest 30, czyli po niemal 3 tygodniach szukasz na filmwebie bzdurnego żartobliwego wątku z titanikiem i go komentujesz - czy to nie przerażające? :) twoje życie musi być bardzo nudne, by poświęcać tyle uwagi takim bzdurom, nie sądzisz? nołlajf tam siedzi?
pogrążyłem? nie sądzę. niby w jaki sposób? po prostu próbuję sobie odwrócić tę sytuację i wczuć w kogoś kto od niemal miesiąca śledzi żartobliwy wpis na FW, i dochodzę do wniosku, że taka osoba prawdopodobnie jest nołlajfem skoro poświęca takiemu czemuś tyle swojej uwagi :)
Oh, wielu fimwebowiczów bawi się w psychoanalizę, aby zdyskredytować drugiego użytkownika. Czy ja cię obraziłam w jakiś parszywy i obelżywy sposób, że tak reagujesz? XD
Piszę żartobliwie, a nie wojowniczo. Natomiast ty sprawiasz wrażenie jakbyś się ciągle bronił i każdego najeżdżasz kto niepochlebnie skomentuje twój wpis, jakby to była sprawa najwyższej wagi. I kto tu ma kijeczek w pupci?
jak ja kocham psychologów po uniwerkach :) zastanów się. wlazłeś w dział titanica, zobaczyłeś żartobliwy wpis, i dokonałeś jakże potrzebnego wpisu, ukazując w całej okazałości sztywność noszonego w dupie kija, a teraz to ja jestem `tym złym`? nie najeżdzam każdego kto skrytykuje mój wpis, raczej wrzucam im kartofla z powrotem do ich ogródka. czemu Polacy muszą być tak cholernie sztywnym i drętwym narodem? poczucie humoru i dystans do rzeczywistości leży po całości, dramat
"dokonałeś jakże potrzebnego wpisu" - czy wiesz, że to samo można powiedzieć o twoim temacie? ;)
"raczej wrzucam im kartofla z powrotem do ich ogródka" - ja tobie nie utworzyłam psychoanalizy, żebyś mi się odwdzięczał ;)
"czemu Polacy muszą być tak cholernie sztywnym i drętwym narodem? poczucie humoru i dystans do rzeczywistości leży po całości" - chcesz zmieniać świat? zacznij od siebie ;)
...i nie pisz do mnie w rodzaju męskim ^^
o matko, to w dodatku jesteś dziewczyną? zmień nastawienie, bo zostaniesz starą panną. faceci zdecydowanie bardziej przepadają za kobietami z poczuciem humoru. nie wiem czy zauważyłaś, ale ten wątek jest żartem, tekstem z przymrużeniem oka. Żart to taka krótka forma humorystyczna zawierająca celowo jakąś niepoważną treść. wyjaśniam, bo mam wrażenie, że masz ze zrozumieniem tego jakąś trudność. masz chyba w ogóle jakiś problem z poczuciem humoru. szokuje to, że wyraziłaś już swoje zdanie na ten temat 3 tygodnie temu, a potem po 20 dniach wracasz tu i robisz to ponownie (tym razem wtrącając się w wymianę zdań już nie z tobą). wyraziłaś swoje zdanie na ten temat i wystarczy. nie wiem jaki jest sens ponownie się wtrącać z tym samym. nie podoba ci się, nie komentuj dwa razy, bo to niczego już nie wnosi
oho, wyczuwam przewrażliwienie przeplatane z mędrkowaniem!
właśnie wylałeś je na forumowe łono - gratuluję! ^^
...ulżyło ci? :)
przewrażliwienie z mędrkowaniem? hehe niech ci będzie, no może troszkę, nie wypieram się ;)
nic mi nie ulżyło, bo z niczym mi ciężko nie było.
pozdrawiam
w sumie to dziwię się, czemu ty taki Wielki Żartowniś, zamiast rzucić jakimś żarcikiem to zacząłeś o miotłach pisać i tym samym zagęszczać atmosferę.
trochę hipokryzji jest w twoich tekstach, no ale cóż, bywa... ^^
Ten spoiler w brutalny sposób odebrał Ci szansę bycia ogromnie zaskoczonym końcówką "Titanica:.
Teraz znasz zakończenie i magia oglądania prysła
i to mówi koleś piejący z zachwytu nad Kaczorem Howardem, Galimatiasem, Paranormal Activity i Zyciem, ktorego nie bylo! bez jaj...
mam nadzieje ze to prowokacja, bo jesli mowisz to na serio, to niezbyt dobrze to swiadczy o twojej inteligencji. wątpie by na świecie byla choc jedna osoba nieznająca historii titanica, więc kazdy wie jak to "sie konczy"
Hahaha, jasne, ze prowokacja!
taffer999 Co Ty tak spoważniałeś? Najpierw w spoilerze żartujesz, a potem sztywniejesz.
"proponuję czasem wyjmować kij z du...py. luźniej jest i przyjemniej dla otoczenia" (to Twoje własne słowa) :D
jestem ciągle niepoważny, tylko już tyle razy przeszacowałem inteligencję rozmówcy, że obecnie nic mnie już nie zdziwi, stąd to pytanie ;) dobrze, że prowokacja :)
już wyluzuj, przecież napisałem "jeśli", co znaczy, że źle by świadczyło, gdyby moje podejrzenia okazały się słuszne
Ja ten ostatni post napisałam zanim jeszcze przeczytałąm Twoją odpowiedź, więc wybacz :D
Zapomnijmy o tym :D:D
P.S. Twój spoiler naprawdę mnie rozbawił. Podobno były tu już takie tematy, ale pierwszy raz jestem na forum Titanica