Premiera w USA zapowiedziana jest na początek Września, więc w Polsce powinien zagościć parę miesięcy później. Film będzie opowiadał o Jacku (w tej roli oczywiście Leonardo DiCaprio) którego naukowcy wyławiają zamarzniętego w bryle lodu. Za pomocą najnowszych technologii, udaje im się przywrócić jego funkcje życiowe. Jednak wielu traktuje go tylko jako materiał do badań, nie zważając na jego uczucia... Jack'owi udaje się uciec z laboratorium, nadal pamiętając o miłości jego życia... Gdy dowiaduje się, że Rose, jako ostatnia ocalała z Titanica zginęła ponad 10 lat temu, stara się odnaleźć w zupełnie nowym, nieznanym mu dotąd świecie...
Film będzie połączeniem dramatu z filmem akcji. James Cameron jest autorem scenariusza oraz producentem wykonawczym (nadzoruje całą produkcję). Pozostałe informacje utrzymywane są w tajemnicy - dlatego filmu nie ma jeszcze ani na IMDB ani na FilmWeb. Pozdrawiam!
P.S. Wciąż nie wiadomo kto kryje się pod pseudonimem reżysera filmu - Derek Johnson, niektórzy sądzą, że to właśnie James Cameron wyreżyserował drugą część filmu, jednak do czasu premiery nic jeszcze nie jest wiadome na ten temat.
Jakbyś był/a fanka Leonarda DiCaprio wiedziałabyś przy oglądniu tego "zwiastunu" że to są poprostu zlepki innych filmów z nim. Nie wiem czy poprzez taki temat chcesz zwrocić na siebie uwagę, czy co, ale to straszliwie denny pomysł z twojej strony :))
Naprawde no to dowaliłeś. Heh jesteś zabawny <nie obrażając cię oczywiście!>. Jeśli oglądałeś ten niby zwiastun na youtube.com i nie znasz za dobrze angielskiego to nie dziwię się, że nam tu takie kity wciskasz:P... To zlepki z innych materiałów filmowych, tam to pisało. No ale faktycznie ten filmik mnie powalił i już myślałam że to naprawdę kolejna produkcja ale coś się nie zgadzało. Co? To proste: znajome sceny z kilku filmów. To tyle pozdrawiam:)....