7,3 791 tys. ocen
7,3 10 1 790746
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Titanic

użytkownik usunięty

Przepiękny , wzruszający film o miłości i nieszczęściu niewinnych ludzi, złamie serce nawet najtwardszego człowieka.
Przeżyty przeze mnie kilkakrotnie,wiąże ze sobą prawdziwą historię Titanica ,ale także historię miłości, która przezwyciężyła wszystko, nawet śmierć. Łączy ze sobą również coś niemożliwego, każdy wierzył i myślał, że jest on niezatapialny, ale jednak tak się stało i co nie wierzyli, uwierzyli. Na świecie nie ma rzeczy niemożliwych do spełnienia, wszystko jest możliwe !!!

użytkownik usunięty

Titanic to wzruszający film!
Bardzo dobrze to ująłeś ! Użyłeś słów które bardzo mnie wzruszyły , Titanic to najcudowniejszy film jaki kiedykolwiek widziałam ! Łzy same spływają z powiek!
Ta miłość którą obdarzyli się ci ludzie ! to po prostu przepiękne i ciesze się że tak wielu ludzi też tak uważa ! Leonardo DiCaprio jest bardzo przystojny i nadawał się do tego filmu jak nikt !

użytkownik usunięty

Titanic to wzruszający film!
Bardzo dobrze to ująłeś ! Użyłeś słów które bardzo mnie wzruszyły , Titanic to najcudowniejszy film jaki kiedykolwiek widziałam ! Łzy same spływają z powiek!
Ta miłość którą obdarzyli się ci ludzie ! to po prostu przepiękne i ciesze się że tak wielu ludzi też tak uważa ! Leonardo DiCaprio jest bardzo przystojny i nadawał się do tego filmu jak nikt !

Ta muzyka też poruszała serce